Купив: CMOS Nikon Coolpix P1000 (VQA060EA), Замовлення №00000000552

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Dreame Cordless Vacuum Cleaner V11 SE, Замовлення №3567

Купив: Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle 11th Gen. 2022 Black 16Gb, Замовлення №10006061

Купив: Смартфон XIAOMI 12X 8/256Gb (purple), Замовлення №20450661555621

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 4x 3/32GB Black
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Графічний планшет
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Logitech G920 Driving Force
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Lenovo Tab M10 plus, Замовлення №10005799
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Samsung s6 tab lite
Не сподобалося: оформлення замовлення, сервісна підтримка

Купив: Ryzen 9 5900x, Замовлення №20450565530502
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Не сподобалося: оформлення замовлення