Купив: Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro (Black), Замовлення №1262
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: HUAWEI Watch GT 3 46mm Black (55026956), Замовлення №1234
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Купив: Навушники TWS HUAWEI FreeBuds Pro Ceramic White (55033755), Замовлення №1216
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Marshall major IV Black (1055773), Замовлення №1187

Купив: Веб-камера Logitech StreamCam White (960-001297)

Купив: Nivona Cafe Romantika 756

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 10 5G 6/128GB Graphite Gray

Купив: nvidia shield tv pro

Купив: Xiaomi pad 5 6/128 GB, Замовлення №186639989
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: STEELSERIES ARCTIS PRO WIRELES, Замовлення №10004942