Хотів купити: Женское золотое кольцо с куб. циркониями 15.5, Замовлення №7565-4188
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail

Купив: Золотое кольцо с камнем Swarovski, Замовлення №7061-3492
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: колье, кольцо, серьги
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Золотое кольцо с бриллиантами и топазом
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину
Не сподобалося: сервісна підтримка

Купив: Женское золотое кольцо с бриллиантами и сапфиром (код 259059-1758), Замовлення №7868-4239
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Anne Klein
Купив: Серебряная цепь (код 457915-189), Замовлення №7166-6877
Купив: Валіза Travelite Vinda (TL073849-21), Замовлення №7364-6884
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Золотий браслет чоловічій
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Чоловічий годинник Jean Richard 96016-53-10B-AA4D
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail