Хотів купити: Кавомашина автоматична Siemens CT636LES1
Купив: SIEMENS BF634RGS1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Bosch SMS68MW02E
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Siemens SR 65 ZX 23 ME
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Встраиваемая кофемашина SIEMENS CT 636 LEW1
Купив: SIEMENS HB634GBS1