Купив: смартфон Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB Onyx Black (Global Version), Замовлення №0000157194
Купив: Xiaomi 13 pro 12/256, Замовлення №2434234324
Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh Black (VXN4304GL), Замовлення №156394
Купив: Очищувач повітря Dyson Pure Cool Link TP03 (White/silver), Замовлення №156332
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Смартфон Xiaomi Poco F5 8/256GB Blue, Замовлення №0000152866
Купив: Смартфон Samsung Galaxy A05 SM-A055F 6/128GB Silver, Замовлення №155697
Хотів купити: Зовнішній акумулятор (павербанк) Apple MagSafe Battery Pack (MJWY3)
Хотів купити: Стилус Apple Pencil (MQLY3)
Хотів купити: Навушники TWS Xiaomi Mi Air 2 SE White (TWSEJ04WM/ZBW4495CN)
Купив: Samsung Galaxy S10 Plus SM-G9750 DS 128GB White, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 8/128GB Atlantic Blue (Global Version), Замовлення №105159, №150638