Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про CAN.UA

Максим Колос рекомендує цей магазин
2 серпня 2026 р.

Купив: DDR5 G.Skill 32 GB (2x16GB) DDR5 6000 MHz Flare X5 (F5-6000J2836G16GX2-FX5 ), Замовлення №623713

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Перший раз замовляв в даному магазині, враховуючи що не було накладеного платежу, прийшлось зробити оплату на рахунок і чекати товар, але поспілкувавшись з менеджером вирішив оплатити і отримав товар, дякую, що пішли на зустріч і відправити товар в день оплати.
Відповідь представника «CAN.UA»
Максиме, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Так, дійсно, коли вперше купуєш у магазині, пробігає хвилька сумніву. Добре, що впевненість перемогла, і Ви довірилися одному з дуже зручних видів оплат. Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою, швидкістю і спілкуванням! Хай Вам щастить і Ваш вибір завжди буде вдалим і «на краще»! Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Ми на місці! Вже дуже-дуже багато років і у планах - продовжувати у тому ж настрої і у швидшому темпі. Аби тільки наша рідна Україна розквітала.
NotMere рекомендує цей магазин
25 липня 2026 р.

Купив: Повербанк UGREEN PB550 Nexode 67W 20000mAh (55996B), Замовлення №622948

Відповідь представника «CAN.UA»
NotMere, дякуємо за довіру і чудову дружню підтримку! Щасливі читати, щасливі відчувати Ваше задоволення і майже кінематографічну динаміку розповіді, безцінну для нас і для тих, хто складає своє враження про роботу магазину саме по таких цікавих «авторських» деталях. Кіно…. Довжиною у хвилину, якщо читати, довжиною «навіть трохи менше 1 дня», якщо чекати від оформлення замовлення до відчуття «у руках», довжиною у кілька днів вдячних спалахів-спогадів про нас (перетворених на приємні слова), і які ми….. безумовно! точно! сильно! із величезною вдячністю відчуваємо! Будь ласка, бережіть себе і повертайтеся! Чекатимемо на Вас із радістю завжди. Хай Вам щастить і все у житті стає «на краще!» Навіть коли не видно шансів чи відчуття «цеглин у кишенях». Обіймаємо! Все буде Україна!
Данило рекомендує цей магазин
24 липня 2026 р.

Купив: Персональний комп'ютер, Замовлення №OF00300357

Відповідь представника «CAN.UA»
Данило, дякуємо за довіру і рекомендацію рівню «мрія», яка стає реальністю на превелике наше щастя саме на нашій сторінці, саме про нашу роботу! Любов до якої Ви відчули і абсолютно геніально «віддзеркалили» вдячністю і найприємнішими словами! Наше щастя неймовірне і вдячність неймовірна теж. Дебют на Hotline заради нас?!! Обожнюємо такі випадки! Пишаємося нашими Зірками, які своїм професіоналізмом і емпатією здатні відновлювати, створювати чудовий настрій у найдорожчого нашого потенціалу - наших клієнтів! Дякуємо дуже, бажаємо гарного настрою і щасливого життя А ще багато мрій, які ставатимуть реальністю через добре серце, щирий інтерес, бажання допомогти і зробити свою справу якнайкраще. Будь ласка, бережіть себе і повертайтеся! Хай Вам щастить! Обіймаємо! Все буде Україна!
Anesth Cat рекомендує цей магазин
20 липня 2026 р.

Купив: Wi-Fi роутер MIKROTIK hAP ax lite LTE6 (L41G-2AXD&FG621-EA), Замовлення №614294

Відповідь представника «CAN.UA»
Anesth Cat, дякуємо за довіру і дружню рекомендацію! Радіємо Вашому задоволенню і дуже вдячні за час, який Ви знайшли аби нас підтримати. Гарного настрою, хай Вам щастить! Будь ласка, бережіть себе і повертайтеся! Все буде Україна!
Vitalka333 рекомендує цей магазин
17 липня 2026 р.

Купив: Розумна розетка TP-Link Tapo P110 Wi-Fi 1-pack, Замовлення №№ 622516

Все оперативно та швидко. Вчора замовив, сьогодні вже отримав та користуюсь.
Відповідь представника «CAN.UA»
Віталію, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Радіємо, що Ви задоволені, і що вийшло швидко! Бажаємо гарного настрою і приємних покупок! Бережіть себе, будь ласочка, і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!
MacroS рекомендує цей магазин
12 липня 2026 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій Motorola TurboPower 33 Wall Charger Black Type-C cable (PG38C06448), Замовлення №622152

Надіслали замовлення в той же день (незважаючи, що це була неділя). Попередньо набрали, попередили що доставка може бути 1-2 дні. Товар в оригінальній упаковці, все запечатано, гарантійний талон присутній. Раніше також купував (зазвичай самовивозом), все проходило без проблем.
Відповідь представника «CAN.UA»
MacroS, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Скільки дорогоцінних деталей для тих, хто наразі читає відгуки і обирає магазин! Дуже дякуємо, що знайшли час для того, аби відпустити враження про нашу роботу «на волю». Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Будь ласка, бережіть себе і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!
Oleg рекомендує цей магазин
12 липня 2026 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій Motorola TurboPower 68W USB-С to USB-С Cable (PG38C06281), Замовлення №622126

рекомендую цей магазин
Відповідь представника «CAN.UA»
Олеже, дякуємо за довіру і приємну рекомендацію! Намагатимемося аби Вам було добре у нас завжди! Бережіть себе і повертайтеся, будь ласка! Хай Вам щастить! Все буде Україна!
Дмитрий Дмитрий (DOS) рекомендує цей магазин
4 липня 2026 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій Baseus GaN5 Fast Charger (mini) 1C 30W Black (CCGN070401), Замовлення №621407

Відповідь представника «CAN.UA»
Дмитро, дякуємо за довіру і дружню рекомендацію! Дуже радіємо, що Вам сподобалося у нас. Завітаєте ще? Чекатимемо! Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай Вам щастить, і хай це літо буде дуже щасливим! Все буде Україна!
Владимир Хоменко рекомендує цей магазин
28 червня 2026 р.

Купив: Стабілізатор напруги Conter SVR-1000VA (CR-SVR-1000), Замовлення №621083

Гарне, швидке обслуговування, якісний товар, стабілізатор напруги. Дякую. Магазин рекомендую.
Відповідь представника «CAN.UA»
Володимире, дякуємо за довіру і заряд позитиву! Щасливі, що Ви задоволені! І хоч немає спеціальних знаків «!», але найприємніші почуття від Ваших слів. Дуже вдячні за дружню підтримку і Ваш час. Бажаємо гарного настрою і чудового літа. Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся. Хай Вам щастить! Все буде Україна!
Dmitry Osadchiy рекомендує цей магазин
11 червня 2026 р.

Купив: ДБЖ Ritar E-RTM-LI-550, Замовлення №619878

Отличный магазин, мне кажется. Два раза покупаю - оба раза очень быстро прислали товар.
Відповідь представника «CAN.UA»
Дмитро!!! Дуже дякуємо за довіру і приємні слова! Вибачте, будь ласка, що відповідаємо на них не так швидко, як вийшло із доставкою! Щасливі, що Ви задоволені, і, намагатимемося зберігати Ваші враження у таких самих обіймах комфорту і швидкості. Будь ласка, бережіть себе і повертайтеся! Хай щастить! Все буде Україна!