Відгуки про DsvAvto.ua

Купив: Кришка ступиці, Замовлення №334059

Все супер!
Oleksandr Tymoshenko рекомендує цей магазин
9 листопада 2023 р.

Купив: Sachs 802 407 опора амортизатора, Sachs 802 409 Опора амортизатора, Замовлення №3036229

Купую тут запчастини на всі свої авто. Ніколи ніяких проблем не було. Жодного повернення не робив, бо все підходило як треба. Рекомендую.
Юрий Романовский рекомендує цей магазин
7 листопада 2023 р.

Купив: Масло Wolf Oil Vital Tech 5w40, Масло Wolf Oil Vital Tech 5w40 5 литров, Замовлення №318385

Замечательный интернет магазин. Рекомендую.Цены хорошие. Все быстро и в срок.
Андрій Костров рекомендує цей магазин
14 жовтня 2023 р.

Купив: Тормозні диски, Тормозні колодки , Замовлення №327056

Відповідність цін, наявність товару, термін відправки.
Vito Vito не рекомендує цей магазин
14 жовтня 2023 р.

Купив: Захист коробки , Замовлення №330455

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Майже місяць очікував замовлення. За весь цей час не повідомили про неможливість його виконання поки сам цього не з'ясував. З поверненням коштів ціла історія.
Дмитро Хиж рекомендує цей магазин
7 жовтня 2023 р.

Купив: Котушка запалювання bremi 20504, Замовлення №2858942

Професійна допомога у виборі автозапчастин. Рекомендую DsvAvto!
Mr. Karaks рекомендує цей магазин
7 жовтня 2023 р.

Купив: Фільтр повітряний Blue Print, Замовлення №326548

Хороший магазин, швидке оформлення замовлення. Особливо приємно, що гаряча лінія працює оперативно. Чудові ціни на фільтри
Игорь Осадчий рекомендує цей магазин
5 жовтня 2023 р.

Купив: Моторне мастило Ford Motorcraft A5 5W-30 5л, Замовлення №2852146

Найнижчі ціни. Швидко обробляється замовлення
Стивен Фарш рекомендує цей магазин
4 жовтня 2023 р.

Купив: Легкосплавний диск TRW Z343 (R16 W6.5 PCD5x120 ET45 DIA65.1), Замовлення №2845839

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Антон рекомендує цей магазин
22 вересня 2023 р.