Купив: Дисковод для консолі Sony PlayStation 5 Slim Disc Drive (1000041522), Замовлення №122932
Купив: Assassin Valhalla Xbox, Замовлення №1
Купив: Super SmashBros. Ultimate; Paper Mario, Замовлення №121083
Купив: Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain, Замовлення №PH000008778
Купив: Nintendo Switch V2, Замовлення №119415
Купив: Animal Crossing: New Horizons (Nintendo Switch), Mario Party Superstars (Nintendo Switch), Pokemon Scarlet + Pokemon Violet Double Pack (Nintendo Switch), The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Nintendo Switch), Замовлення №115095, 117146
Купив: Геймпад Sony DualShock 4 V2 Jet Black (9870357), Замовлення №116839
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 512GB (889842651386), Замовлення №116456
Купив: Xbox Game Pass Ultimate (12 місяців), Замовлення №№ 116138
Купив: Sony PlayStation 5 Slim 1Tb + EA SPORTS FC 24 (російська версія), Стаціонарна ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim 1TB (1000040591), Замовлення №113850