Відгуки про MegaLot

Ivan Boyaryn не рекомендує цей магазин
18 липня 2024 р.

Хотів купити: Mitsubishi Electric Classic MSZ-HJ25VA/MUZ-HJ25VA

На сайті є брендовий кондиціонер Mitsubishi Electric за 17467 грн., а коли подзвонив, то сказали, що його нема в наявності, і запропонували його аналог за 33300 грн.
Відповідь представника «MegaLot»
Доброго дня. Ми приносимо свої вибачення за ситуацію яка виникла. На жаль в таку спеку наявність кондиціонерів змінюється щохвилини і дійсно маємо проблему зі швидким оновленням залишків на сайті. Ми працюємо над цим. Дякуємо Вам за розуміння!
НадіяГоловко рекомендує цей магазин
4 липня 2024 р.

Купив: Інверторний бензиновий генератор Ranger Tiger 4500 (RA 7759), Замовлення №777

Покупка пройшла успішно. Товар приїхав навіть раніше заявленого терміну. Приємним моментом є те що магазин сплатив вартість доставки. Рекомендую
Дмитро не рекомендує цей магазин
2 липня 2024 р.

Хотів купити: Інверторний бензиновий генератор Ranger Kraft 4000 (RA 7758)

товар відсутній
Максим Кутик рекомендує цей магазин
28 травня 2024 р.

Купив: COOPER&HUNTER CH-S09FTXQ-NG, Замовлення №763

Замовив кондиціонер з монтажем. Привезли та доставили дуже швидко. Мушу сказати що команда має дуже клієнтоорієнтований підхід. І з вибором допомогли, і ціну приємну зробили, щей з монтажем підлаштувались саме на той час що мені треба було!
steepf не рекомендує цей магазин
12 липня 2021 р.

Хотів купити: Спліт-система Cooper&Hunter Prima Black Glam CH-S09XN7BM

Сподобалося: замовлення через корзину

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент

Наличие товара на сайте продавца не актуально! да не хачу я вам звонить и уточнять наличие, вас 50 магазинов в списке мне что каждому звонить и проверять наличие товара?
Марьяна Сабанцева рекомендує цей магазин
19 квітня 2020 р.

Купив: Panasonic F-VXL40R-S

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару

В день наибольшего ажиотажа на очистители воздуха, когда Киев накрыла плотная пелена дыма, магазин проконсультировал и доставил товар в тот же день, за что им огромное спасибо, 10 из 10 :)
Відповідь представника «MegaLot»
Спасибо, Марьяна! Будем рады видеть Вас снова ))
Demyan storage рекомендує цей магазин
3 березня 2020 р.

Купив: NS\\NU 18AHZI Neoclima

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Відповідь представника «MegaLot»
Дякуємо Вам Дем'яне! І за Ваше розуміння і за такі слова в нашу адресу! Повертатесь до нас знову. З повагою ИМ MegaLot
Swanor рекомендує цей магазин
23 серпня 2019 р.

Купив: Осушувач повітря Cooper&Hunter CH-D010WD2

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «MegaLot»
Спасибо за отзыв, Борис! Мы рады, что осушитель Вам подошел)) Будем рады слышать Вас снова! С уважением ИМ MegaLot
Igor Alexandre рекомендує цей магазин
13 липня 2019 р.

Купив: КОНДИЦИОНЕР COOPER&HUNTER CH-S09FTXTB2S-W WITH WIFI

Відповідь представника «MegaLot»
Добрый день, Игорь. Доставка у нас действительно до парадного. Электрика в штате нету, Штробление стен мы делаем, Мы выясним почему возникло недопонимание в этом ключе. Спасибо, за отзыв! С уважением, ИМ MegaLot
nazar.dp.ua рекомендує цей магазин
10 червня 2019 р.

Купив: CH-S09FVX (WIFI) - 18188 грн

Відповідь представника «MegaLot»
Назар, Спасибо Вам за отзыв и за такие теплые слова! С Вами было легко и приятно работать. Будем рады видеть Вас снова)