Відгуки про eurobuy.ua

Volodymyr Yuryst не рекомендує цей магазин
Вчора

Хотів купити: Садовий пилосос електричний BLACK + DECKER BEBLV300

Замовив у магазині Садовий пилосос електричний BLACK + DECKER BEBLV300. Передзвонили і пообіцяли через тиждень доставити. Пройшло 3 тижні - ні слуху, ні духу. Навіть ніхто не передзвонив. Зараз в продажі його уже немає.
Mykola не рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Хотів купити: Блендер стаціонарний Camry CR 4089

немає можливості замовити доставку у поштомат Нової Пошти. Частина точок отримання Нової Пошти просто відсутні у списку
Serhiy Vasylchenko не рекомендує цей магазин
27 липня 2024 р.

Купив: Миша Razer DeathAdder V2 Pro Wireless (RZ01-03350100-R3G1), Замовлення №2000013906

Я так розумію, що магазин через те, що знаходиться не в Україні, вважає, що можна відправляти товар не перевіривши чи він працює! Мишка куплена мною відразу приїхала з браком. Не включається взагалі, скільки би її не заряджати! Магазин просто відправляє товар не перевіривши чи працює! Оформити повернення по гарантії це взагалі квест який потребує затрату купи часу, очікування повернення/перевірки, затрат коштів на пересилки за кордон. Не раджу мати справу з таким магазином!
Відповідь представника «eurobuy.ua»
Добрий деь Serhiy Vasylchenko. 1. Прошу пояснити як інтернет магазин може перевіряти товари, які резервуються згідно замовлень з України у великого польського оптового постачальника та безпосередньо відправляються ним до польського поштового оператора для поштово-митного оформлення відправлення та доставки замовнику в Україну? 2. Ми не є виробниками величезної номенклатури товарів та у разі бракованого товару повертаємо гроші або ремонтуємо за заводською гарантією. 3. По закону польська сторона не має права перераховувати гроші за товар, що повертається, доки він не пройде митні процедури повернення (експорту) на українській та польській митницях. Треба враховувати також терміни доставки товару, не кажучи про те, як працюють митні служби. 4. Інформую що кількість повернень бракованих товарів від європейських виробників мізерно мала, в основному повернення від покупців здійснюються з з інших причин (мова йде про 14 днів, або пошкоджене упаковання або просто нема грошей на післяплату). 5. Щодо ваших витрат за пересилання за кордон ви обманюєте. За відправку повернення в Україні ми гроші повертаємо згідно з представленою квитанцією. Вартість відправлення та доставки в Польщу оплачує наш магазин. 6. Serhiy Vasylchenko, якщо ви хочете перед покупкою перевірити товар, рекомендуємо купувати його в Україні і в offline магазинах, де продавець для вас все перевірить.
Людмила Васечек рекомендує цей магазин
5 липня 2024 р.

Купив: Газонокосарка електрична (мережева) Makita ELM3720, Замовлення №Добрий день! замовлення

Замовила завдяки таким відгукам. Прислали зразу повідомлення про оформлення та строк поставки… прийшла на 10 день. Вчора косили. Дякую. Все працює. Задоволена. Вийшла дешевша чим у мережах українських.
Zen рекомендує цей магазин
29 травня 2024 р.

Купив: CyberPower UT1050EG, Замовлення №2000013126

Нормальный магазин для тех кто понимает - товар приедет из Польши, надо подождать. Обещали доставить до 10 рабочих дней, получил за 8 дней. Цена была лучшая в каталоге, что заказал - то и получил. Гарантия? Ну я догадываюсь что будут сложности если сломается. Хотя на сайте и пишется возврат сделать можно, я не пробовал, не знаю. В остальном - всем мира, магазину - спасибо за оперативность и хорошей торговли))
то таке рекомендує цей магазин
10 квітня 2024 р.

Купив: Motorola Moto G53 5G 4/128GB Pale Pink, Замовлення №2000012217

Замовив телефон, після оплата, тому за доставку взагалі не переймався. Телефон прийшов все ок. Ціна була найнижчою на ринку. Продавця рекомендую.
Alex Under не рекомендує цей магазин
4 березня 2024 р.

Хотів купити: Навушники з мікрофоном Gembird BHP-BER-W

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Оплатив картою на сайті товар з доставкою. Усі телефони не відповідають (тільки автовідповідач), повідомлення у Вайбері без відповіді. Буду писати скаргу в Кіберполіцію та у Держпродспоживслужбу.
Відповідь представника «eurobuy.ua»
Пане Alex Under Якщо ви в курсі, то в даний час є деякі проблеми зі строками доставки товару з Польщі в Україну. Ви дійсно вирішили що ми збираємось на вас заробити цілих 10 євро!!!! Якщо так, то можете звернутися до будь-якої ліги... з захисту ваших особистих прав.... А по суті - ваше замовлення в стадії виконання, якщо вас щось не влаштовує, ми повернемо вам гроші в повному обсязі навіть доплатимо.
Собирались сделать заказ на Вашем сайте, но прочитав такой хамский ответ покупателю (вне зависимости от того кто прав) — передумали. Мне кажется, нужно со всеми людьми общаться уважительно. Не хочется оказаться на месте покупателя, которому хамят, вместо того, чтобы просто объяснить причины тех или иных проблем с заказом. Ну и на вопросы о том, почему телефоны и вайбер не отвечают — так и никто комментарий и не дал:)
10 липня 2024 р. Відповісти
Елена М відповів на коментар Blank
Згодна з Вами. Все таки як багато "каже" про магазин то як менеджер/власник відповідають на негативні відгуки. Людина очевидно просто хвилюється за свої гроші і в такій ситуації буде нормально зв'язатися з нею і пояснити, що зараз проблеми з доставкою, а не "ви повинні знати". Ні! Не повинна! Про таке повинен інформувати магазин, тому що саме магазин вказує строк доставки на своєму сайті і бере передоплату. По друге "Ви дійсно вирішили що ми збираємось на вас заробити цілих 10 євро!". Я дуже рада, що для Вас, магазину, це копійки, але в очевидь не для людини, яка на хотлайні замовляє товар в магазині з найменшою ціною. Почитавши наїзди від магазину на невдоволених покупців зробила висновок, що краще з такими не зв'язуватись. Краще доплачу і візьму в іншому магазині, де працюють ввічливі, компетентні працівники.
30 жовтня 2024 р. Відповісти
Игорь рекомендує цей магазин
3 березня 2024 р.

Купив: Утюг с подачей пара Tefal FV9845 Ultimate Pure, Праска з парою Tefal Ultimate Pure FV9845, Замовлення №2000011991

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Второй раз покупаю у них товар. Минимальная цена, товар доставляют из Польши. К цене Хотлайна добавляйте доставку. Второй заказ очень долго доставляли, видимо потеряли в Польше. Когда нашли - то поехал быстро. Утюг производства Франция
Valeriy Lerner рекомендує цей магазин
25 січня 2024 р.

Купив: Духовка настільна Steba KB 9.2, Замовлення №2000011522

Прийшло за 7 днів. Все працює. Я задоволений!
Владислав Петров не рекомендує цей магазин
3 січня 2024 р.

Купив: Миша Razer Basilisk V3 USB Black (RZ01-04000100-R3M1), Замовлення №2000011123

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек