Відгуки про Autoshini.ua

Анна рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Зимові шини Premiorri Via Maggiore Z Plus (205/65R15 94H), Замовлення №203-0814

Радує величезний вибір і доступні знижки!
Katerina Zaiets рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Зимові шини Premiorri Via Maggiore Z Plus (205/60R16 92H), Замовлення №140-1453

Консультанту Дмитру окреме дякую за гарну і швидку консультацію
Вика рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Зимові шини Kapsen IceMax RW 501 (185/60R15 84H), Замовлення №661-2588

Могу сказать только хорошее за эту резину,магазину отдельное спасибо!
Ivan Babichuk рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Зимові шини Ovation Tires W 588 (205/65R15 94H), Замовлення №369-8425

Ваша робота – приклад справжнього сервісу! Усе чітко, швидко і за доступними цінами. Рекомендуємо!
Андрій Уманець рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Зимові шини Hankook Winter i*cept RS3 W462 (195/65R15 95T), Замовлення №411-1751

Андрій Іваницький рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Зимові шини Goodride SW612 (235/65R16 115R), Замовлення №154-6822

Дякую, що погодились продати одну шину. Ні один магазин з тих кому я телефонував не погодився на це. Щиро здивований.
15 листопада 2024 р. Відповісти
Serhii Klymenk рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Всесезонні шини Laufenn G FIT 4S LH71 (175/65R14 86H), Замовлення №853-9205

Хороший магазин з крутими консультантами які дуже добре знають характеристики техніки і експерти у своїй справі!
Анна рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Зимові шини Pirelli Winter SottoZero 3 (215/60R16 95H), Замовлення №669-2478

Професійний персонал. Швидкі консультації дають змогу якісно зорієнтуватися в великій кількості товару
Nikolay11 не рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Хотів купити: Continental WinterContact TS 870

Після телефонного дзвінка виявилось що ціна більша від тієї що на сайті на майже 500грн. Удачі з такою роботою. Навряд чи щось у вас куплю після такого.
Ivan рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Літні шини Michelin Primacy 4+ (225/40R18 92Y), Замовлення №175-7961

Все було на найвищому рівні, професійно та якісно. Обслуговуванням дуже задоволений.