Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 289

за 6 міс 0
за 12 міс 0
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (289)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Гість рекомендує цей магазин
7 квітня 2015

Купив: Замовлення №15433

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

заказанным товаром и обслуживанием магазина довольна , все оперативноё
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Antonina_87, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
6 квітня 2015

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

Покупала кофеварку и кофемолку. Доставили быстро, всем довольна
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Marina Lipatova, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
6 квітня 2015

Купив: Замовлення №15370

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Agent_007_007, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
22 березня 2015

Купив: Витяжка Т-подібна Pyramida KS 60 WH, Замовлення №15251

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення через корзину

придбав витяжку в цьому магазині. все пройшло чудово : швидка доставка, гарна ціна. РЕКОМЕНДУЮ.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Филюк Степан, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
18 березня 2015

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: замовлення через корзину

Доброго дня , купував в цьому магазині витяжку , загалом задоволений , один невеликий недолік ( як в моєму випадку несуттєвий ) не виявилось в наявності моделі яку я планував замовити . По телефону підібрали схожу модель і за практично такою ж ціною .Ціна відповідала заявленій на сайті .Наступного дня після обіду вже забрав товар з офісу магазина .Роботою магазина задоволений , рекомендую іншим.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый slavyan_k, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
16 березня 2015

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

Четкий магазин. Покупал утюг Braun TS505. Работают быстро. Вся документация (гарантия, чеки) в наличии.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый vezunchyk, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Вячеслав Певнев рекомендує цей магазин
16 березня 2015

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

номер заказа у меня не остался. Обслуживанием вполне доволен. как и товаром. Единственное что я забыл пароль администратора... и теперь нужно переустанавливать ПО для того чтобы его сбросить. жду когда будет первый сбой. но уже прошло три месяца и ни одного сбоя не проихошло.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Вячеслав Певнев, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
16 березня 2015

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

Я залишилась задоволена і телефоном і обслуговуванням. Дуже уважні, приємні працівники магазину. Виконують все швидко, спілкуються коректно і ввічливо, враховують побажання щодо доставки. А ще дуже сподобалось, що інформують про виконання замовлення. Приємно дуже! Велика вдячність менеджерам,МОЛОДЦІ! Рекомендую робити покупки в "ГЛОБАЛТЕХ" - не пошкодуєте!
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Людмила Кузнєцова, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
16 березня 2015

Купив: Електробритва чоловіча Braun WaterFlex WF2s Blue

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Не сподобалося: не вказані

Плюсы: адекватный колл-центр Доставка в тот же день Доставка была бесплатной Минусы: Не обнаружил, т.к. выбор магазина был спонтанным по критерию доставки в тот же день. Заказ сделал в 14.00, товар привезли в 15.00.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Виктор Неверзелес, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
16 березня 2015

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: повернення товару

Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Олена Олійник, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.