Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 289

за 6 міс 0
за 12 міс 0
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (289)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Гість рекомендує цей магазин
15 серпня 2014

Купив:

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

Это мой первый заказ через интернет магазин. Брала мультиварку-скороварку. Спасибо за консультацию. Доставка на следующий день (Киев - Краматорск) - это круто!!!
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Людмила Трифонова, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
8 серпня 2014

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Галина Федина, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Merlin SOI рекомендує цей магазин
8 серпня 2014

Купив: Замовлення №11965

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Дуже швидко реагують на клієнта. Замовляв на вихідних. В понеділок з самого ранку передзвонили і зробили доставку в офіс. Я був приємно здивований такою швидкістю. Ціна була одна з найнижчих в інтернеті. На жаль, в той час в наявності не було потрібного мені чайника. Тому довелося замовляти його в іншому магазині.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Merlin SOI, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
5 серпня 2014

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

ДЯКУЮ ЗА ДУЖЕ ШВИДКЕ ТА БЕЗКОШТОВНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ. ВНОЧІі ЗАКАЗАЛА МУЛЬТІВАРКУ-СКОРОВАРКУ OURSSON MP5010PSD, ВДЕНЬ МЕНІ ПОДЗВОНИЛИ, ПЕРЕВЕЛА КОШТИ, А НА СЛІДУЮЧИЙ ДЕНЬ-ЗАБРАЛА.ОТ ЯК БИ ВСІ ПРАЦЮВАЛИ ТАК, ЯК ПРАЦЮЮТЬ В ГЛОБАЛТЕХ, ТО НАСТРІЙ ПОКУПЦІВ БУВ БИ ЗАВЖДИ ПІДНЕСЕНИЙ,РАДІСНИЙ,А РАДІСТЮ ХОЧЕТЬСЯ ПОДІЛИТИСЯ- ТАК Я І ЗРОБИЛА...МОЯ СУСІДКА ТЕЖ КУПИЛА ТАКЕ ЗЕЛЕНЕ ЧУДО .МИ ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНІ .СПАСИБО ВАМ, ВИ - НАЙКРАЩІ!!!
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая ludmila, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Руслана Красноштан рекомендує цей магазин
3 серпня 2014

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Купили мультиварку Redmond RMC-M13 RMC-M13 синові в подарунок.Дуже задоволений.Доставка товару-одне задоволення.Швидко і якісно!Всім рекомендую!
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Руслана Красноштан, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
koolenso рекомендує цей магазин
28 липня 2014

Купив: Замовлення №11770

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Отличный магазин. Заказывал мультиварку. Вежливые менеджеры посоветовали хорошую модель, курьеры вовремя доставили. Обслуживанием магазина очень доволен.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый koolenso, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
24 квітня 2014

Купив: Замовлення №10257

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый bmw666, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Savage Mind не рекомендує цей магазин
9 квітня 2014

Хотів купити:

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни

Цена на Polti Vaporetto Lecoaspira Intelligent 2.0 сайте и хотлайне на данный момент отличается на 1000грн.
Відповідь представника «Глобалтех»
Здравствуйте, уважаемый Savage Mind! Приносим свои извинения, не успели убрать товар с прайса, его давно нет в наличии, не уследили за каталогом компании Hotline.
Саша Большой рекомендує цей магазин
24 березня 2014

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Недавно приобрел мультиварку Oursson MP5010PSD. Хочу сразу отметить, что очень порадовал этот интернет-магазин. Менеджеры очень быстро и профессионально помогли с выбором, о котором я не жалею и очень им благодарен за хорошее обслуживание. Еще и подарок сделали, приятно. Доставили быстро и бесплатно. Советую всем обращаться в этот магазин и делать покупки, а им успехов и удачи в работе. С уважением, Александр!
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Александр, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
10 лютого 2014

Купив: Замовлення №заказ 7781

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

Отличный магазин, товары что здесь покупал отправляли сразу после отправки денег на приват карточку. Единственный минус что сложно найти, побольше бы рекламы. Не часто встретишь магазин как этот, где очень большой выбор товара за разумные деньги. Советую всем покупать товары именно здесь.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Валерий, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.