Ціна співпадала з заявленою на hotline
Vit84 рекомендує цей магазин
31 січня 2017

Купив: Мультиварка-скороварка Rotex REPC76-B

Магазин працює оперативно і без проблем! Зробив замовлення через корзину. На протязі 10 хв передзвонив менеджер і уточнив деталі. Доставка теж на найкращому рівні - кур'єр зранку передзвонив і уточнив оптимальний час доставки, а за годину перед доставкою ще раз передзвонив і повідомив орієнтовний час прибуття. Магазином задоволений. Рекомендую :-)
Відповідь представника «Глобалтех»
Шановний Vit84, ми вдячні Вам за відгук. Звертайтесь до нас знову, будемо раді.

Купив: Мультиварка - скороварка REPC75-B

Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Korol Denys, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.

Купив: Мультиварка-скороварка Rotex REPC75-B

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Sharyy.vitaliy, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.

Купив: Мультиварка-скороварка Rotex REPC57-B, Замовлення №32252

Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Михаил Мухин, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Богдан Щерба рекомендує цей магазин

Купив: Мультиварка-скороварка Rotex REPC75-B, Замовлення №32601

Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Богдан Щерба, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.

Хотів купити: 850в, Блендер ротекс

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

заказ обработан моментально.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Светлана Приходько, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.

Купив: Мультиварарка, Замовлення №33095

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Трубку взял мужчина очень приятный голос и сказал что заявленного товара не было,но мне предложили более усовершенствованный.Всем довольна,большое спасибо,все прошло без проблем.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Галина Фирова, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.

Купив: Мультиварка-скороварка Rotex REPC76-B, Замовлення №33114

несмотря на то, что заказ был сделан накануне Нового года (27.12.2016), магазин сработал очень оперативно, уже на следующий день 28.12.2016 я получил заказ в отделении Новой Почты, комплектность полная, всё работает, никаких нареканий нет. Спасибо!
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Alexst, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Михайло Баран рекомендує цей магазин

Купив: мультиварка Rotex 75-B

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Обслуговуванням і якістю товару задоволений.Дякую компанії за чудову роботу.
Відповідь представника «Глобалтех»
Шановний Михайло Баран, ми вдячні Вам за відгук. Звертайтесь до нас знову, будемо раді.
23 січня 2017

Купив: мультиварка-скороварка Rotex REPC75-B, Замовлення №28444

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка

Купила собi, швидко оформили замовлення , та без жодних проблем розповiли усе детально, доставили поштою швидко та якiсно. Купувати в Глобалтех сподобалось, тому зробила ще декiлька покупок . Технiка якiста, та працюе без проблем. Усiм раджу.
Відповідь представника «Глобалтех»
Шановна Леся Фурса, ми вдячні Вам за відгук. Звертайтесь до нас знову, будемо раді.