Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 289

за 6 міс 0
за 12 міс 0
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (289)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Гість рекомендує цей магазин
5 грудня 2016

Купив: мультиварка

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

да действительно ребята сработали оперативно.спасибо за товар так держать
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Alla Nedashkovskaya, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Николай Александрович Суржиков рекомендує цей магазин
5 грудня 2016

Купив: Мультиварка скороварка Rotex REPC76-B-2шт.

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

В разное время купил 2-е Мультмварки-скороварки Rotex Repc76-B, жене и дочери. Обе пользуются постоянно. Никаких нареканий. В следующий раз, когда потребуется техника для дома- обращусь опять в этот магазин. Спасибо Ребята!
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Николай Александрович Суржиков, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
5 грудня 2016

Купив: Мультиварка Rotex

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемая Светлана Деменчукова, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
5 грудня 2016

Купив: Мультиварка Rotex RMC850-G

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Большое спасибо вашему магазину,доставка быстрая,мультиварка супер,готовила все виды каш,ничего к чаше не пристает и не пригорает.При готовки супа и тушении открылась крышка,чего не знаю,была закрыта хорошо,просто наверное нельзя оставлять без присмотра,а так все ОК'
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Wbrateschko18, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Robert Ross рекомендує цей магазин
5 грудня 2016

Купив: Обігрівач Cooper&Hunter Domestic CH-1500 EC

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Robert Ross, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Сергей Рубан рекомендує цей магазин
19 жовтня 2016

Купив: Мультиварка - скороварка Rotex REPC76-B

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Сергей Рубан, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
18 жовтня 2016

Купив: Мультиварка-скороварка Rotex REPC75-B

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: не вказані

Заказал Мультиварку-скороварку Rotex REPC75-B. Заказ обработали быстро и в тот же день отправили "Новой почтой". Оплату производил onlie с помощью карты Приватбанка.
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Дэн Гайдаш, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
18 жовтня 2016

Купив: Мультиварка Ротекс, Замовлення №29104

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент

Не сподобалося: не вказані

Цілком задоволені. Швидка доставка. Рекомендую.
Відповідь представника «Глобалтех»
Шановний Микола, ми вдячні Вам за відгук. Звертайтесь до нас знову, будемо раді.
Сергій Константинов рекомендує цей магазин
18 жовтня 2016

Купив: Мультиварка-скороварка Rotex REPC76-B, Замовлення №29779

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail

Все понравилось. Быстро перезвонил менеджер, быстро отправили. Всем рекомендую, не пожалеете!
Відповідь представника «Глобалтех»
Уважаемый Сергей Константинов, мы благодарны Вам за отзыв. Обращайтесь к нам снова, будем рады.
Гість рекомендує цей магазин
18 жовтня 2016

Купив: Мультиварка ROTEX REPC-75B

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, сервісна підтримка

Не сподобалося: не вказані

Магазином задоволений. Швиденько передзвонили запропонували і відправили товар мені. Дружина в захваті.
Відповідь представника «Глобалтех»
Шановний Bsv-r, ми вдячні Вам за відгук. Звертайтесь до нас знову, будемо раді.