Купив: Бездротові навушники HAVIT TW944 TWS Black, Замовлення №160028
Хотів купити: Невідповідність товару, на сайті модель без додаткового геймпаду , Стаціонарна ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB + DualSense Wireless Controller (1000042065)
Купив: Картрідер Kingston USB 3.1 SDHC/SDXC UHS-II MobileLite Plus (MLP), Замовлення №159419
Купив: Акумулятор для ДБЖ Azbist ASAGM-1290F2, Замовлення №158698
Купив: Сковорода звичайна Polaris Canto 20F, Замовлення №48040
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Хотів купити: Акумуляторна батарея CSB HRL1210N 12V 2.3Ah
Купив: Комплект (клавіатура + миша) A4Tech Fstyler FB2535CS Smoky Grey, Замовлення №1-000002344
Хотів купити: SSD накопичувач ADATA LEGEND 710 512 GB (ALEG-710-512GCS)
Купив: Адаптер PS/2 Cablexpert USB to PS/2 (UAPS12-BK), Замовлення №155035
Купив: SSD накопичувач Silicon Power Ace A55 256 GB (SP256GBSS3A55S25), Замовлення №0000157078