Не сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Рюкзак жіночий DAKINE Garden 20L winter daisy, Замовлення №DK220810003
Не сподобалося: оформлення замовлення
Хотів купити: Чехол для сноуборда каркасный на колесах DAKINE Low Roller 165 (10001463); shadow dash; 165
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Купив: Перчатки для лыж/сноуборда мужские DAKINE Scout Short Glove tabor, Замовлення №DK211214027
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: оформлення замовлення, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Рюкзак міський Dakine Campus 33L / carbon, Замовлення №00006701
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Dakine 10129L, Замовлення №DK171216007
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Рюкзак DAKINE Grom 13L beverly
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Рюкзак чоловічий DAKINE Factor 20L (8130040) Newport
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент
Купив: Замовлення №DK150405003
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару