Хотів купити: Складаний ніж Boker Plus Intention II Coyote (01BO483)
Хотів купити: Москвофіли
Купив: Пневматичний пістолет Blow H01, Замовлення №№19251
Купив: 04BO606 Набор маникюрный Boker Classic, Замовлення №18939
Купив: Нож Boker Plus Leviathan G10, Замовлення №18455
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Пневматическая винтовка Crosman Vantage NP с прицелом, Замовлення №14958
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Мачете Cold Steel Kukri Machete 97KMS, Замовлення №14411
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Пневматическая винтовка Beeman Mantis с газовой пружиной Vado + оптика 4х32, Замовлення №20450398470414
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: 2226 Нож KA-BAR Mark I, Замовлення №13624