Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G 8/256GB Midnight Black, Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G 8/256GB Ice Blue, Замовлення №112538
Купив: Смартфон Xiaomi Poco X6 Pro 8/256GB Grey, Замовлення №112509
Купив: Смартфон Blackview Oscal Tiger 12 12/256GB Grey, Замовлення №112339
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №112280
Купив: Смартфон Xiaomi POCO F6 Pro 12/512GB Black, Замовлення №112298
Купив: Смартфон Blackview BV6600 4/64GB Orange, Замовлення №112322
Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER Max (EFRIVER600MAX-EU, PB930425), Замовлення №4319
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256GB Graphite Gray, Замовлення №4255
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 12S 6/128GB Ice Blue, Смартфон Xiaomi Redmi Note 12S 6/128GB Pearl Green, Замовлення №112317
Купив: Планшет Lenovo Xiaoxin Pad 2022 4/128GB Wi-Fi Grey (ZAAM0114), Замовлення №112256