Відгуки про All Ok - Все О'кей

diana.d рекомендує цей магазин
16 березня 2026 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab Active 55G8/256GBGreenBlack(SMX306BZGE, Замовлення №112950

Руслан Сподарик рекомендує цей магазин
13 березня 2026 р.

Купив: Замовлення №112922

Tanya Gubenko рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab S9 8/128GB Wi-Fi Graphite (SM-X710NZAA), Замовлення №112955

Рекомендую цей магазин!
Ярослав Лоян рекомендує цей магазин
7 березня 2026 р.

Купив: SDXC SanDisk 128 GB SDXC UHS-I Ultra SDSDUN4-128G-GN6IN, Замовлення №112957

Сайт дозволяє швидко знайти потрібний товар, оформлення займає хвилини. Ціни приємні, якість товару на висоті. Обов‘язково повернуся ще.
Alona Slipko рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Samsung  Galaxy Watch6  Classic  47mm Black  (SM-R960NZKA), Замовлення №112998

Александр Владимирович рекомендує цей магазин
28 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Motorola Edge 60 Neo 12/256GB Grisaille (PBA80009), Замовлення №115333

Вікторія Стесенко рекомендує цей магазин
17 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB Lavender Purple, Замовлення №115264

Замовила телефон. Оплата і оформлення швидке та зручне. Дякую оператору за швидкий зв'язок і взагалі магазин ??. Телефон прийшов з моменту оплати менше, ніж за добу? З телефоном прийшов попсокет??, чого в іншому магазині, купуючи саме для себе телефон, не було) Дякую за приємний бонус ?
Ivan Ovcharkin не рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A16 4/128GB Gray (SM-A165FZAB), Замовлення №А они его где-то указали?

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Магазин не знает о существовании коробок для упаковки. Упаковка товара ужасная. Прислали просто товар, без документов (товарный чек и обещанная гарантия от магазина на 12 мес). На просьбу выслать в электронном виде - игнорируют.
Відповідь представника «All Ok - Все О'кей»
Добрий день! Номер замовлення приходить в смс повідомленні або на емейл, за Вашими ім`ям та прізвищем замовлення не знайдено. Фото упаковки хотілося б побачити, і що саме не так зі смартфоном та його упаковкою. Чек приходить в електронному вигляді на електронну пошту.
Мне нужен Товарный чек и гарантийный талон. Почту свою проверяйте свою хоть иногда. И в чате ваш коллега сказал, что всё сделает. Как результат - ничего.
11 грудня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «All Ok - Все О'кей» відповів на коментар Ivan Ovcharkin
Тепер зрозуміло яке у вас замовлення. Ви визначіться: чи вас ігнорують, чи наш колега сказав, що вишлють? Вам одразу ж відповіли, що на сервері не має світла, і вишлють пізніше. До того ж по онлайн оплаті чек надходить АВТОМАТИЧНО. На це також було вказано. Фото упаковки смартфону, і що там не так все ще очікуємо.
12 грудня 2025 р. Відповісти
Віталій рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: Планшет Blackview Active 10 Pro 12/512GB LTE Black (6931548318811), Замовлення №114423

Відповіли на всі питання і допомогли обрати оптимальну модель. Сайт зрозумілий, оформлення без зайвих кроків
Виктор Савченко рекомендує цей магазин
1 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/128GB Obsidian, Замовлення №114415

Магазин приємно вразив рівнем сервісу. Дуже швидке оформлення та компетентна консультація. Асортимент широкий, сайт працює комфортно. Ціни адекватні. Обов’язково звернуся ще раз.