Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab Active 55G8/256GBGreenBlack(SMX306BZGE, Замовлення №112950
Купив: Замовлення №112922
Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab S9 8/128GB Wi-Fi Graphite (SM-X710NZAA), Замовлення №112955
Купив: SDXC SanDisk 128 GB SDXC UHS-I Ultra SDSDUN4-128G-GN6IN, Замовлення №112957
Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm Black (SM-R960NZKA), Замовлення №112998
Купив: Смартфон Motorola Edge 60 Neo 12/256GB Grisaille (PBA80009), Замовлення №115333

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB Lavender Purple, Замовлення №115264

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A16 4/128GB Gray (SM-A165FZAB), Замовлення №А они его где-то указали?
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купив: Планшет Blackview Active 10 Pro 12/512GB LTE Black (6931548318811), Замовлення №114423
Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/128GB Obsidian, Замовлення №114415