Відгуки про All Ok - Все О'кей

Nanin Petit рекомендує цей магазин
28 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон POCO M6 4G 8/256GB Black, Замовлення №114431

Дуже ціную адекватність персоналу і швидке оформлення.
Maria Litvynovska рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Купив: Портативна колонка JBL Charge 5 Blue (JBLCHARGE5BLU), Замовлення №114506

Замовляла через інтернет усе підготували дуже швидко. Співробітник при зустрічі був люб’язний та допоміг з уточненням деталей.
Anita Suska рекомендує цей магазин
21 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Green, Замовлення №114512

Приємно здивована, що попри ажіотаж перед розпродажами, товар доставили швидко й без затримок. Видно, що команда працює професійно. Ви справжні молодці!
Олена Кривко рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi 14T Pro 12/256GB Titan Black, Замовлення №114064

Асортимент чудовий, навіть не очікувала побачити стільки різних позицій
Halyna Tyzhbir рекомендує цей магазин
10 листопада 2025 р.

Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 3 White (BHR5173CN/BHR5174GL), Смартфон Oscal Pilot 1 6/256GB Black (6931548319047), Замовлення №114696

Персонал проявив справжній професіоналізм уважно вислухали мої потреби, порадили кілька хороших варіантів, детально все пояснили. Завдяки їхній допомозі вибір став набагато простішим!
Anna Galaz рекомендує цей магазин
7 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 15 4G 8/256GB Titan Gray, Замовлення №114728

Класний магазин, усе чітко організовано. Замовлення обробили миттєво, товар прийшов без пошкоджень. Рекомендую всім, хто цінує якість!
Alyona Kashchuk рекомендує цей магазин
5 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB Mist Purple, Замовлення №114419

Замовлення обробили швидко, товар якісний, упаковка надійна. Дякую!
Nikolay не рекомендує цей магазин
25 жовтня 2025 р.

Купив: Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB Lime Green, Замовлення №114653

Заводская упаковка была вскрыта и сверху заклеена скотчем. Первое использование товара не совпадало с первым включением телефона мной (апрель, вместо октября). Из коробки телефон предложил сразу русский язык и регион Украина, что странно для глобальной версии, о том в каком регионе телефон находится он еще не знал, т. к. не было подключения по Wi Fi. Счетчик циклов заряда аккумулятора был равен 0 и после двух циклов заряда так и остался 0. Вывод: магазин продает б/у товар под видом нового.
Відповідь представника «All Ok - Все О'кей»
Доброго дня, Миколо, дякуємо за відгук. Б.у. товару у нас в продажу не має взагалі. Хотілося б побачити фото коробки заклеєної скотчем, а не просто на словах. Регіон смартфони від Xiaomi пропонують згідно місцезнаходження, для цього не треба підключення по вай-фай, так в усіх глобальних версіях останні роки, ви можете в цьому переконатись протестувавши смартфон цієї марки з будь якого іншого магазину, або можете скинути на заводські налаштування. Про цикли зарядки: треба зробити більше циклів, для результату, а не просто поставити телефон кілька разів на зарядку. Ваші висновки невірні, ви могли відмовитись від товару на пошті, або подзвонити в магазин, якщо стан товару на пошті вас не влаштував, і ми б його замінили.
Щодо регіону – це не для українського регіону телефон, там немає опису характеристик українською мовою, це глобальна версія як і вказано на сайті. Щодо показати скотч на коробці - як я можу це зробити, якщо я його вже зняв, це потрібно було записувати розпаковку. З приводу того, що я міг відмовитися: по-перше я його забирав з поштомата, по-друге якби я його забирав з відділення, то скотч поверх заводської наклейки я б не помітив, а відкривати коробку на новій пошті не дозволяють. І ще ви забули пояснити, чому перше використання телефону не збігається з часом, коли я його ввімкнув? Якщо підбити підсумок залишається незрозумілим, навіщо було порушено заводську пломбу, думаю на це були причини, які не були вказані в описі товару.
9 листопада 2025 р. Відповісти
Фото
11 листопада 2025 р. Відповісти
Сергій Пешков рекомендує цей магазин
22 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro 12/512GB Midnight Black, Замовлення №113740

Все працює злагоджено ціни справедливі, сервіс продуманий, підтримка завжди на зв’язку. Відчувається, що тут дбають про клієнтів.
Мирон Савенко рекомендує цей магазин
17 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Blackview BV9300 Pro 8/256GB Green, Замовлення №113776

Приємний колектив, який не змушує чекати швидко знаходять вихід із будь-якої ситуації. Рекомендую!