Купив: Матрац надувний Intex 67999, Замовлення №Не пам?ятаю. На емоціях н
Купив: Надувний диван трансформер 2 в 1 Intex 66552, Диван надувний Intex 66552, Замовлення №313
Купив: Настольный футбол 2154, Замовлення №014641
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Index 28110
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару, сервісна підтримка
Хотів купити: надувные санки
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Хотів купити: Детский деревянный стульчик для кормления M V-010-27-3
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину
Хотів купити: Матрац надувний Intex Pillow Rest Classic Bed 66779, Замовлення №53311561
Сподобалося: замовлення через корзину, видача товару на складі
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Купив: Надувное кресло Bestway 67277B Голубое
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі
Не сподобалося: асортимент, відвантаження товару
Купив: Матрас надувной Intex 68755, Замовлення №35530748
Не сподобалося: асортимент, повернення товару, сервісна підтримка