Відгуки про Bitovoy.com.ua

Купив: Мікрохвильовка Samsung MS20A3010AL, Замовлення №46839

Руслан Кононенко рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Купив: Занурюваний блендер Braun MQ 9195 XLI, Замовлення №46427

Товар був в наявності і по нижчій ціні ніж в інших брендових магазинах. Швидко доставили і зміг отримати вже на наступний день. Все комплектне і ціле. Офіційна гарантія від виробника.
Відповідь представника «Bitovoy.com.ua»
Шановний Руслане! Дякуємо за відгук!
E L не рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Хотів купити: Електрогриль притискний Braun MultiGrill 9 CG 9167

замовлення 46411, робив замовлення в субботу, зізвонились менеджер підтвердила наявність, ціну, відправка на понеділок, в понеділок під кінець дня зателефонували повідомили що немає в наявності на складі відправити не можуть, на сайті цей товар висить але з ціною вже на 3тис. більше як повна, так і акційна. зв'язуватись тільки витрачати час.
Dmitriy_sky рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: Кавомашина автоматична Siemens TP703R09, Замовлення №45878

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Ціна та наявність актуальні. Рекомнедую
alex shpak рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Bosch KGN39VW316, Замовлення №45801

Замовив холодильник, одразу передзвонили і підтвердили моє замовлення. Домовився з менеджером про доставку, і на наступний день привезли і занесли в квартиру. Я задоволений таким сервісом, дякую ??
Vano не рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Купив: Karcher cv 2 premium, Замовлення №45282

Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, фіскальний чек

Не рекомендую,5 днів годували обіцянками і не відправили товар.
Відповідь представника «Bitovoy.com.ua»
Шановний Іване! Вивчили розмову з оператором і відправили Вам аудіозапис. При замовленні Вам сказали, що зможемо відправити товар через 3-5 днів і оператор сказала що скоріше всього це буде середа. Нам здається сталося непорозуміння. Це був вихідний день і постачальники не працюють. Оператор мала на увазі, що відправка через 3-5 робочих днів, але як правило це 3 дні, тому і зазначила що скоріше всього це буде середа. Ми були готові Вам відправити його в п'ятницю. Доречі, якщо передумаєте він тепер у нас на складі. Дякуємо, сподіваємося на Ваше розуміння.
Nazar Kovtyh рекомендує цей магазин
4 жовтня 2024 р.

Купив: Пральна машина автоматична Bosch WAN28280UA, Замовлення №45057

Замовив пральну машину в цьому магазині, одразу зі мною зв?язався менеджер і прийняв моє замовлення. На наступний день я вже забрав пралку в пункті видачі самостійно. Гарантія оформлена, печатка стоїть. Дякую Вам за швидкість і сервіс, буду замовляти ще
Відповідь представника «Bitovoy.com.ua»
Шановний Назаре! Щиро вдячні за ваш відгук.
НІК13 рекомендує цей магазин
2 жовтня 2024 р.

Купив: Кухонна машина Bosch MUMS2VM40, Замовлення №44981

Замовив, в суботу, 28.10.2024року кухонну машину Bosch MUMS2VM40. В понеділок 30.10.2024р. відправили без авансу через "Нову пошту". Отримав в наступний день. Ціна найнижча серед інших інтернет-магазинів. Товариний чек та гарантійний талон поклали.Зовнішня якість машини дуже вражає.Ще не перевіряли. Велике дякую!
Valia20 рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Мікрохвильовка Gorenje MO20E1W, Кухонна машина Kenwood Titanium Chef Patissier XL KWL90.004SI, Замовлення №44628

Замовила мікрохвильовку і в цей же день її забрала, дуже була здивована такій швидкій покупці.
vitan04 не рекомендує цей магазин
13 вересня 2024 р.

Хотів купити: Занурюваний блендер Braun MQ 9135 XI (0X22111366)

Я зробив замовлення 44445. На наступний день мені перетелефонували і повідомили, що не зможуть виконати замовлення. Спочатку сказали, що товар закінчився, ну а потім, що він буде у вівторок, але на 500 грн дорожче. На їх сайті товар світиться, але вже за дорожчою ціною. Для мене знайомство з магазином негативне. Особисто я не люблю коли мене хочуть обдурити.
Відповідь представника «Bitovoy.com.ua»
Доброго дня Ми продаємо товари як зі свого складу так і від постачальників. Даний товар був в наявності і ціна була актуальною в той день. Ви зробили замовлення пізно ввечері, блендер був останнім і зарезервувався під клієнта який просто зробив замовлення раніше Вас. На жаль, інформація на сайті не оновлюється в онлайн режимі. Менеджер запропонувала варіант від постачальника, який дійсно був суттєво дорожчий, хоча при такій різниці в ціні, мабуть, не треба було б цього робити. До речі, сьогодні він доступний за ціною 2 970 грн. що навіть дешевше ніж у Вашому замовленні. https://prnt.sc/A2Ge-mV_QcWE Приносимо свої вибачення за дану ситуацію, сподіваємося на Ваше розуміння.
Негативно,спочатку говорили що відправлять товар за 5 днів,тепер не виходять на зв'язок.
10 жовтня 2024 р. Відповісти