Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Iceblue (SM-A556BLBA), Замовлення №33221
Купив: Игровая консоль Sony PlayStation 5 Slim 1TB White, Замовлення №72105
Купив: Смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 8/256GB Black, Замовлення №32877
Купив: Смартфон Motorola G24 4/128GB Matte Charcoal (PB180009), Замовлення №30861
Хотів купити: Бездротові навушники Apple AirPods Max USB-C Starlight (MWW53)
Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 with Active Noise Cancellation (MXP93), Замовлення №33668
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim 1TB (1000040591), Замовлення №33678
Купив: Навушники TWS Apple AirPods 2nd generation with Charging Case (MV7N2), Замовлення №33702
Купив: Valve Steam Deck OLED 512GB Black EU, Замовлення №0000-035409
Купив: Смартфон Xiaomi POCO F6 Pro 16/1TB White, Замовлення №33685