Відгуки про Топ-Електроніка

Igor Aksenov рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab S9 8/128GB 5G Graphite (SM-X716BZAA), Замовлення №11111

Jaroslav Kolomiychenko рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 8 8/256GB Obsidian, Замовлення №5157

mr67 рекомендує цей магазин

Купив: OnePlus Ear Buds Pro 3 Midnight Opus, Замовлення №5117

Купив в цьому магазині навушники. Спочатку темні, потім білі - один комплект для мого смартфону, інший до смартфону дружини. Нема нарікань.
Ростислав (Батя) рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB Wi-Fi Graphite (SM-X710NZAE), Замовлення №5128

Все хорошо, быстро, чётко, рекомендую
Igor Gerega рекомендує цей магазин

Купив: OnePlus Nord 4 16/512GB Obsidian Midnight EU, Замовлення №5125

Все отримав, під час замовлення запитав чи телефон точно в наявності - то навіть фото коробки з тел. відправлили. Дякую, рекомендую
ІВАН рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black (SM-S928BZKH), Замовлення №Безналичный расчет

Обслуживание на все 100. Товар ПОЛНОСТЬЮ соответствует ОПИСАНЮ! Доволен как СЛОН. Всем СПАСИБО. Рекомендую
Serhii Virus рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон Xiaomi 14 12/512GB Black, Замовлення №0309

Зранку зробив замовлення. Швидко зв'язалися. В обід доставили.
Dmitry Tsypliak рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон OnePlus 12 16/512GB Flowy Emerald, Замовлення №5040

Купив 3.9.2024. Зараз 26.9.2024. Технічні характеристики, якість та комплектація відповідають очікуванням. Відмінною особливістю було наявність одночасно EU-прошивки, зарядного пристрою 100 W, гарантії 6 міс та прийнятної ціни. Узгодив покупку та забрав самовивозом швидко - в рамках 1 доби.
Sergey Helper рекомендує цей магазин
26 вересня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray (SM-S928BZTG), Замовлення №Моє перше замовлення

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Сьогодні отримав повідомлення від магазину з проханням залишити відгук тут. Отже, замовляв 29.08.2024. Відправив невелику передплату, товар отримав 30.08 як було домовлено. Все прийшло як заявлено. Сьогодні 26.09 телефон працює, ПО вже обновилось, в налаштуваннях пише, що офіційний. Економія більше 10К. Рекомендую продавця. Сподіваюсь вам це допомогло.
Slava Thinyu не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
16 вересня 2024 р.

Хотів купити: OnePlus 12R 16/256GB Iron Gray EU +3 мес. гарантии , Смартфон OnePlus 12R 16/256GB Iron Gray

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Вітаю , замовляв ось цей телефонЗамовлення №5080 від 16.09.2024 Код товару: 40503. представник попросив передплату. Товар в зазначений термін не відправили . Ось скріншоти з переписки у Вайбері з представником
Відповідь представника «Топ-Електроніка»
Доброго дня! Вам відправили смартфон у той же день. Та ви його вчасно отримали. Тож прохання анулювати Ваш негативний відгук. Дякуємо!