Відгуки про EServer.ua

chomba рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Оптичні адаптери, оптичні патч-корди та розетки, Замовлення №70549

Терміново були потрібні оптичні комплектуючі. Коробку відправили відповідно до товару, бо тут точно знають як саме пакувати оптичні патч-корди і не тільки! Плюс всі папери з мокрою печаткою).
Григорий Лебедь рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Інструмент для обтиску, конектор, Замовлення №70450

Бун Тар рекомендує цей магазин

Купив: Кабель вита пара ok-net utp cat 5e, Замовлення №70377

Швидкий сервіс
Happy Rodger рекомендує цей магазин

Купив: ДБЖ безперервної дії (Online) EnerGenie EG-UPSO-6000, Замовлення №70360

Прекрасний магазин. Допомогли з вибором ДБЖ, підказали і розповіли. Після цього я на хотлайні перевірив ще раз потрібні мені показники і замовив. Приїхало все добре запаковано, мене поінформували про вагу ДБЖ у коробці і без. Порадив другу в ІТ-компанії, теж розглядають його до покупки.
syxanovivan2013 рекомендує цей магазин

Купив: Медiаконвертер TP-LINK TL-FC311A-2, Замовлення №70348

D. Borbat рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Інструмент для обтискання конекторів RJ12, RJ45, з трещіткою, Hanlong, Замовлення №70436

Замовив обтискач, відправили одразу, продублювали ТТН в смс, так як в меседжерах я не читав повідомлення. Сервіс добрий!
Игорь Маврин рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Конектор RJ45 UTP 5е кат. 50 мкм (100 шт.), Замовлення №70328

Уже не первый раз заказываю товар в данном магазине. Все всегда на высшем уровне, и отдельная благодарность за скидки для военных! Спасибо!
Boris Fishman рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Медіаконвертер FoxGate EC-Q-1G-1SM-1550nm-20-LFP, Медіаконвертер FoxGate EC-Q-1G-1SM-1550nm-20, Замовлення №70209

Все прийшло працююче і вчасно, співробітники магазину швидко все відправили та обробили. Рекомендую.
zercv рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Серверна шафа 6U, EServer 600х500х370 скло, Замовлення №70120

Шафу отримав вчасно. Вдалось легко зібрати. Дякую магазину!
xoteya рекомендує цей магазин
29 жовтня 2024 р.

Купив: Реле контролю напруги однофазне розеткове e.control.v07, E.NEXT, Замовлення №70270