Купив: Автомобільний відеореєстратор Xiaomi 70mai HDR Dash Cam Set 4K A810-2, Замовлення №2042907
Купив: Планшет Lenovo Xiaoxin Pad 2024 8/128GB Luna Grey (ZAD70001CN), Замовлення №2042813
Купив: Мультимедійний проектор Wanbo T2 Max New, Замовлення №20112703
Купив: Смартфон Xiaomi 13 Ultra 16/512GB Black, Замовлення №20112687
Купив: FPV окуляри SKYZONE SKY04X Pro, Замовлення №20112632
Купив: Смартфон Xiaomi POCO F6 12/512GB Black, Замовлення №304686854
Купив: Смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 8/256GB Black, Замовлення №20110541
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 12/256GB White, Замовлення №20110532
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №20110174
Купив: Планшет Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2023 8/128GB Wi-Fi Storm Grey (ZACX0002CN), Замовлення №20009752