Купив: Насос акумуляторний Bosch EasyPump (0603947000), Замовлення №1767
Купив: Фрезер Bosch POF 1400 ACE (060326C820), Замовлення №07153
Купив: Фарборозпилювач Bosch PFS 3000-2, Замовлення №0603207100
Купив: Електровикрутка Bosch GO 3 (06019H2201), Замовлення №1610
Купив: Електровикрутка Bosch GO 3 (06019H2201), Замовлення №1551
Купив: Губка полірувальна алмазна ручна гальванічна HAND PAD UNI #60, Електровикрутка Bosch Professional GO 3 (06019H2201), Рукавички універсальні з покриттям нітрилом Ultradex™ DeWALT DPG66L, Замовлення №06976
Купив: Акумуляторна міні пила DeWALT DCMPS520N, Замовлення № 1545
Купив: Акумуляторні садові ножиці Makita DUM111SYX с АКБ и ЗУ, Замовлення №1512
Купив: Садовий пилосос-повітродувка Bosch Universal GardenTidy 3000 (06008B1001), Замовлення №1478