Відгуки про askid.com.ua

Игорь рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Насос акумуляторний Bosch EasyPump (0603947000), Замовлення №1767

Раджу всім – тут дійсно вигідні ціни, а доставка на високому рівні. Купівля пройшла top, задоволений на всі 100%
Олексій рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Електровикрутка Bosch GO 3 (06019H2201), Замовлення №07118

Адекватна ціна, яка збігалась з заявленою, швидке оброблення замовлення і доставка в поштомат.
Артем Кучер рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Фрезер Bosch POF 1400 ACE (060326C820), Замовлення №07153

Вчора за пів години до зачинення магазину зробив заявку, через 20 хвилин товар був на пошті у Києві, а я з ТТН у Харкові, вже сьогодні я власник чудового інструменту.
Відповідь представника «askid.com.ua»
Шановний клієнте, Дякуємо за Ваш відгук про наш інтернет-магазин. Ми вдячні Вам за витрачений час, на надання зворотного зв'язку. З Повагою, askid.com.ua p/s: приносимо вибачення, що відразу не поклали видаткову накладну, вже виправились :)
Виталий Янович рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Купив: Фарборозпилювач Bosch PFS 3000-2, Замовлення №0603207100

Рекомендую даного подавця. Дали всі відповіді на питання і швидко відправили замовлення. Товаром задоволений. Дякую магазину за дуже приємну ціну і гарну якість товару та обслуговування.
Андрей рекомендує цей магазин
31 липня 2024 р.

Купив: Електровикрутка Bosch GO 3 (06019H2201), Замовлення №1610

Дякую за швидку допомогу! Консультанти порекомендували електровикрутку, яка вписалася в наш бюджет.
София рекомендує цей магазин
26 червня 2024 р.

Купив: Електровикрутка Bosch GO 3 (06019H2201), Замовлення №1551

магазин рекомендую, з відгуками погоджуюсь!
Игорь рекомендує цей магазин
16 червня 2024 р.

Купив: Губка полірувальна алмазна ручна гальванічна HAND PAD UNI #60, Електровикрутка Bosch Professional GO 3 (06019H2201), Рукавички універсальні з покриттям нітрилом Ultradex™ DeWALT DPG66L, Замовлення №06976

Купую не перший раз рекомендую.
Олексій рекомендує цей магазин
16 червня 2024 р.

Купив: Акумуляторна міні пила DeWALT DCMPS520N, Замовлення № 1545

купую не перший раз, магазин влаштовує на всі сто, рекомендую
Pol Col рекомендує цей магазин
4 червня 2024 р.

Купив: Акумуляторні садові ножиці Makita DUM111SYX с АКБ и ЗУ, Замовлення №1512

покупкою задоволений, відправка в день замовлення, документи в порядку
Оксана рекомендує цей магазин
24 травня 2024 р.

Купив: Садовий пилосос-повітродувка Bosch Universal GardenTidy 3000 (06008B1001), Замовлення №1478

товаром та магазином задоволені, рекомендую, дякую)