Хотів купити: Батарея для ДБЖ Акумулятор VOLT POLSKA LiFePO4 12V 60 Ah (60A) + BMS 6AKLI06012 Источник:
Купив: Фонарик Fenix HM61R, Замовлення №99563
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Doogee Планшет T20 mini Pro 8.4, Замовлення №97132
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: 20482 Stainless Електропіч ECG ET, Замовлення №96307
Купив: Мікрохвильова піч, Мікрохвильовка Mirta Elegance MW-2510W, Замовлення №96151
Купив: Клавіатура SteelSeries Apex 3 (64805) Black USB, Замовлення №95840
Купив: Мясорубка Ardesto MGA-2300J белый+серебристый, Замовлення №3553
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Хотів купити: Материнська плата ASUS TUF GAMING B650-PLUS (90MB1BY0-M0EAY0)
Купив: Наушніки оро Enco Free 2 (White), Замовлення №805374567
Хотів купити: Crucial P5 Plus 1 TB (CT1000P5PSSD8), SSD накопичувач Crucial P5 Plus 1 TB (CT1000P5PSSD8)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність