Відгуки про КлімаТрон

Аліна Тополя рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Спліт-система OLMO PREMION OSH-09FWH, Замовлення №10020538

Консультант дуже уважний, допоміг зробити вибір, пояснив різницю між моделями. Все швидко, якісно та з позитивом. Дякую!
Carroll Joel рекомендує цей магазин
18 листопада 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №10020527

Щиро вдячні за вашу роботу! Товар якісний, персонал ввічливий, усе виконано бездоганно.
Егор Калиниченко рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Спліт-система Samsung Basic AR09TXHQASINUA, Замовлення №10020508

Оперативно замовив та на наступний день забрав товар, співробітники ввічливі та приємні в спілкуванні
Леонід рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: спліт-система AUX Q-Smart Plus AUX-09QC, Замовлення №10020491

Чудовий магазин , обслуговування на висоті, вибір товару просто величезний .
Настя Смоглюк рекомендує цей магазин
11 листопада 2024 р.

Купив: Спліт-система LG Standart Plus PC09SQ, Замовлення №10020474

Дуже сподобалося обслуговування,поради та знання товару консультанта та ввічливість та швидке обслуговування касира. Дякую я задоволена.
zenahlucin71 рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: спліт-система AUX Q-Smart Plus AUX-12QC, Замовлення №10020451

Продавець дуже уважний і професійний, допоміг підібрати товар, який відповідає всім моїм вимогам. Вдячний за класний сервіс!
Марина Гавриленко рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Спліт-система Hisense Husky TV35XE0E, Замовлення №10020445

Уважний персонал,хороший асортимент, ціни на любий гаманець!
Nataliia Shelepko рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Спліт-система AUX Freedom Plus AUX-09F3H, Замовлення №10020440

Прекрасне місце для покупки техніки! Менеджери дійсно розуміються на товарі і можуть порадити, що краще підійде
Valeriia Lisovska рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: спліт-система Samsung Basic AR18BXHQASINUA, Замовлення №10020424

Магазин, де дійсно приємно купувати. Консультанти завжди привітні та готові допомогти розібратися в деталях. Часто бувають цікаві акції, що дозволяє зекономити
Соколов Артем рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Спліт-система Samurai SMA-07HRDN1B ION, Замовлення №10020398

За порадою друга зробив покупку, і залишився під враженням. Ціни конкурентні, а доставка – як завжди на висоті. Тепер я їх постійний клієнт