Відгуки про cooperhunter-kiev.com.ua

Солдатенко Юля рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Осушувач повітря Cooper&Hunter CH-D014WD6-30LD WF, Замовлення №49764

Дякую! Товар якісний, надійний, все виконано чітко як домовлялися.
Шагаев Костя рекомендує цей магазин
23 серпня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №49508

Менеджер відповів на усі мої запитання. Товар отримав навіть раніше заявленого терміну. Рекомендую цей магазин. Ідуть на зустріч, уважно відносяться до клієнтів та розуміються на товарі, який пропонують.
Чумаченко Анна рекомендує цей магазин
26 червня 2024 р.

Купив: Мобільний кондиціонер Cooper&Hunter CH-M08MC, Замовлення №47305

Зайшла залишити відгук, та висловити подяку магазину. Замовила мобільний кондиціонер. Все пройшло на найвищому рівні, у найкоротший термін доставили, і ціна тут найнижча. Спасибі ще раз!
Магура Артем рекомендує цей магазин
12 червня 2024 р.

Купив: Осушувач повітря Cooper&Hunter CH-D009WD8-20LD, Замовлення №46978

Швидка обробка замовлення та гарне обслуговування. Якість товару на високому рівні. Рекомендую!
Тепцова Ирина рекомендує цей магазин
5 лютого 2024 р.

Купив: Обігрівач Cooper&Hunter Domestic Black CH-2000 ED, Замовлення №46839

Сайт простий, із замовленням проблем не виникало. Оформили швидко, доставили на адресу, як і домовлялися, вчасно. До речі, менеджер привітний і чуйний, з комунікацією все чудово))
Кирилл Омов рекомендує цей магазин
2 лютого 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №46743

Я знав, що купити, тому товаром задоволений. Головне, що магазин виявився надійним. Менеджер дуже швидко зателефонував, і в день замовлення була відправка. Рекомендую цей інтернет-магазин.
ФадеевОлег рекомендує цей магазин
4 січня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter PRIMA PLUS (GEN VI) CH-S09XN8, Замовлення №3654

Замовив кондиціонер. Отримали професійну консультацію з перевагами тієї чи іншої моделі, що допомогло зробити правильний вибір. Доставка теж прийшла дуже швидко. Дякую за якісне обслуговування. Загалом я задоволений і рекомендуватиму магазин знайомим!
БоднаренкоГ рекомендує цей магазин
14 червня 2023 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Veritas Inverter CH-S07FTXQ2-NG, Замовлення №2088

Чудове, швидке обслуговування, в день замовлення відправили, в призначений час прибула посилка, ціна порадувала і наявність потрібного мені товару.
Перелишин Саша рекомендує цей магазин
8 червня 2023 р.

Купив: Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-2630 Barbados, Замовлення №2065

Я получил качественный товар , как и ожидал . Товар был в наличии .Вообще , хороший магазин - рекомендация 100% .
Васильчук Ан рекомендує цей магазин
2 червня 2023 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter PRIMA PLUS (GEN VI) CH-S09XN8, Замовлення №46554

Хорошее обслуживание, купил прекрасный кондиционер за вполне бюджетные деньги.