Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX12, Замовлення №822500

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14S 12/512GB Midnight Black, Замовлення №20451354864805

Купив: Стилус Apple Pencil (MQLY3/MYQW3), Замовлення №812391

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Hoco DB81 Apollo 30000mAh 65W Black, Замовлення №812760

Купив: Електронна книга з підсвічуванням PocketBook 634K3 Verse Pro Color StormySea (PB634K3-1-CIS, PB634K3-1-WW), Замовлення №1431895

Купив: 4G моделем Hoco Hl41 LTE, Замовлення №812012

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15" 2025 Silver (MW1G3), Замовлення №811667
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Мультипіч Xiaomi Mi Smart Air Fryer MAF15 5.5L White, Замовлення №818200

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/256GB Green, Замовлення №812559

Купив: SSD накопичувач Kingston SSDNow A400 960GB (SA400S37/960G) , Замовлення №817911