Відгуки про Touch

Наталия Махмудова рекомендує цей магазин
1 лютого 2026 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX12, Замовлення №822500

Відповідь представника «Touch»
Вітаємо, Наталіє! Дуже дякуємо за час, витрачений на відгук. Ваші враження та пропозиції допомагають нам вдосконалюватись. Бажаємо гарного дня і чудового настрою. Будемо раді бачити вас знову!
Миша Булина рекомендує цей магазин
31 січня 2026 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14S 12/512GB Midnight Black, Замовлення №20451354864805

Відповідь представника «Touch»
Добрий день, Михайле! Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями про наш магазин. Для нас важливий кожен ваш відгук чи пропозиція, адже тільки так ми можемо стати кращими. Бажаємо удачі та гарного настрою. З нетерпінням чекаємо на ваш наступний візит!
Олег Гринчук рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Стилус Apple Pencil (MQLY3/MYQW3), Замовлення №812391

Дуже цінно, коли твою проблему сприймають як важливу, а не дрібницю.
Відповідь представника «Touch»
Доброго дня, Олеже! Ми щиро раді, що вам сподобався наш магазин. Ваш позитивний відгук дає нам натхнення для дальших удосконалень. Бажаємо вам всього найкращого і з нетерпінням чекаємо на можливість знову порадувати вас!
Kiril0216 рекомендує цей магазин
29 січня 2026 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Hoco DB81 Apollo 30000mAh 65W Black, Замовлення №812760

Відповідь представника «Touch»
Вітаємо, Кириле! Нам безмежно приємно, що наш магазин викликав у вас позитивні емоції. Ваше задоволення є нашим натхненням для подальшого вдосконалення. Бажаємо вам всього найкращого і з нетерпінням очікуємо наступної можливості зробити ваш досвід покупок ще кращим!
Елена Блиндюк рекомендує цей магазин
29 січня 2026 р.

Купив: Електронна книга з підсвічуванням PocketBook 634K3 Verse Pro Color StormySea (PB634K3-1-CIS, PB634K3-1-WW), Замовлення №1431895

Відповідь представника «Touch»
Добрий день! Це дійсно приємно, коли клієнти оцінюють роботу нашого магазину. Ваш позитивний відгук є справжнім натхненням для нас щодо подальших вдосконалень. Ми бажаємо вам успіхів та чудового настрою. З нетерпінням очікуємо на наступні можливості приносити вам радість!
0982091773 рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Купив: 4G моделем Hoco Hl41 LTE, Замовлення №812012

Відповідь представника «Touch»
Доброго дня! Ми щасливі, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Ваша підтримка і витрачений час для відгуку - це неймовірно важливо для нас. Щиро дякуємо вам. Бажаємо удачі та відмінного настрою. Ми завжди раді вас бачити!
mq8f4v8nnt не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
26 січня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15" 2025 Silver (MW1G3), Замовлення №811667

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Вітаю! Замовляв macbook air 15 m4 у блакитному кольорі без гравіювання. Повідомили що всі ноутбуки з гравіюванням (відкривають коробку і наносять гравіювання), а щоб отримати не відкритий, потрібно зачекати 2-3 дні. Я погодився зачекати, але потім повідомили, що потрібно буде доплатити і взяти срібну версію, щоб ноутбук був новий і без гравіювання. Я погодився. Через 7 днів прийшов ноутбук ? відкритий і з гравіюванням ?
Відповідь представника «Touch»
Вітаємо! Приносимо щирі вибачення за ситуацію, що склалася. Ми детально перевірили ваше звернення та підтверджуємо, що з нашого боку дійсно була допущена помилка під час підтвердження замовлення. Оператор кол-центру некоректно зафіксував інформацію щодо необхідності постачання ноутбука в запакованому вигляді без гравіювання, унаслідок чого товар було доставлено у відкритій упаковці з нанесеним гравіюванням, що не відповідало попереднім домовленостям. Ми повністю визнаємо цю помилку, перепрошуємо за завдані незручності та, зі свого боку, вже надали вам компенсацію як вибачення за ситуацію. Надалі ми посилимо контроль за фіксацією індивідуальних умов замовлень, щоб подібні випадки не повторювалися. Дякуємо вам за розуміння.
Dima Maslov рекомендує цей магазин
25 січня 2026 р.

Купив: Мультипіч Xiaomi Mi Smart Air Fryer MAF15 5.5L White, Замовлення №818200

Відповідь представника «Touch»
Вітаємо, Дмитре! Ми щиро вдячні вам за те, що знайшли час та відгукнулися про ваш досвід з нашим магазином. Це велике задоволення для нас зрозуміти, що ми відповідаємо вашим сподіванням. Бажаємо вам всього найкращого і чекаємо за новими покупками!
Puwka рекомендує цей магазин
24 січня 2026 р.

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/256GB Green, Замовлення №812559

Дуже рекомендую цю модель і магазин. Замовлення приняли і доставили дуже швидко.
Андрей Бор рекомендує цей магазин
24 січня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач Kingston SSDNow A400 960GB (SA400S37/960G) , Замовлення №817911

Відповідь представника «Touch»
Вітаємо, Андрію! Нам неймовірно приємно, що ви оцінили роботу нашого інтернет-магазину. Ваш позитивний відгук стимулює нас до дальших покращень. Бажаємо вам удачі та гарного настрою. З нетерпінням чекаємо на можливість знову вас обслуговувати!