Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про MY-BOSCH

ddz рекомендує цей магазин
22 липня 2025 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Bosch KGN36VL326, Замовлення №375

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

AnnaCh рекомендує цей магазин
23 лютого 2016 р.

Купив: Электрочайник Bosch TWK 7704

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Відповідь представника «MY-BOSCH»
AnnaCh, спасибо за положительный отзыв
Гість
заказывала в магазине не один раз, последний заказ - это микроволновка bosch-hmt84g421. Так же, как и предыдущие разы, связвлись и оформили заказ быстро и опперативно, микроволновка уже пришла на следующий день. По телефону менеджер мне обьяснила отличие между моделями, ответила на все вопросы. Качество отвечает цене, хорошая сборка и качество деталей, функциональная, нпличие гарантий. Так же радует наличие сервесных центров.
9 вересня 2016 р. Відповісти
Shade рекомендує цей магазин
25 листопада 2014 р.

Купив: Замовлення №7653732

Гість рекомендує цей магазин
21 грудня 2013 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

покупали машинку стиральную бош 20443. подлшли к выбору серьезно, потому вопросов было много, на которые нам подробно отвечали и советовали. курьеры приехали вовремя, занесли в квартиру, распокавали, все показали, достаточно вежливые ребята, помогли вынести стару машинку. рекомендую