Купив: Кондиционер Midea Forest DC AF6-09N1C2-I /AF6-09N1C2-O, Замовлення №18013
Купив: Кондиціонер Olmo Inventa OSH-08LDH, Замовлення №17946
Купив: Idea ISR-07HR-SA7-N1
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Gorenje GBF80E/V9
Сподобалося: відповідність ціни, асортимент
Купив: Водонагрівач Atlantic, Замовлення №10001004
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент
Не сподобалося: видача товару на складі
Хотів купити: Инфракрасный обогреватель UFO Basic, Замовлення №1000909
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Хотів купити: Atlantic Steatite VM 080 D400-2-BC, Замовлення №365
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Хотів купити: Cube Steatite VM 50 S3C
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Cooper&Hunter CH-S07LHM
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Бойлер Zanussi ZWH 50 Smalto, Замовлення №1000805