Відгуки про TTT.UA

Олександра27 рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Смартфон Samsung Galaxy M34 5G SM-M346B 8-128GB Waterfall Blue, Замовлення №11610051

Придбала тут телефон і замовила його накладеним платажем. Магазин відправив без проблем Відправку виконали день в день і одразу повідомили про це в смс. Робота магазином виконана якісно, телефон повністю відповідає опису на сайті, новий, оригінал, всі документи надали.
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Дякуємо Вам, що вибрали наш магазин, а також що знайшли час на відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашою роботою. Будемо із задоволенням чекати від Вас нових замовлень. Всього найкращого.
Матвій2000 рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Infinix Hot 30 8/256GB Surfing Green, Замовлення №10110062

Ціна на сайті була вказана вірно, по наявності теж все відповідно. Відправили в день замовлення. Дуже сподобалась консультація - без зайвого, все по факту і дуже зрозумілими словами. Дякую.
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Дякуємо Вам за позитивний відгук про наш магазин. Ми раді, що Ви залишилися задоволеними нашою роботою. Будемо із задоволенням чекати від Вас нових замовлень. Всього найкращого.
ldkfkfkc рекомендує цей магазин
23 жовтня 2024 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A7 Lite LTE 4-64GB Gray (SM-T225NZAF) , Замовлення №12609081

все добре - замовлення швидко відправцювали, отримав оригінальний планшет з чеком і всіма документами
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Ми раді, що Ви залишилися задоволеними роботою нашого магазину. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Будемо із задоволенням чекати на Ваші нові замовлення. Всього найкращого.
Maks848484 рекомендує цей магазин
16 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Infinix Hot 30 Play 8-128GB Bora Purple, Замовлення №12909101

Гарне швидке обслуговування. Привернула увагу саме вартість на смартфон і те, що він був у наявності. По телефону (телефонував сам) менеджер всі ці дані сайту підтвердив. Від покупки отримав задоволення і бажання купувати тут ще.
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час поділитись Вашим досвідом. Ми раді знати, що клієнти залишаються задоволеними нашою роботою. Сподіваємось на подальшу співпрацю. Всього найкращого.
David_7 рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy M34 5G 8-128 Dark Blue, Замовлення №13009052

Брали телефон на подарунок синові. Особливо в консультації не потребували, бо знали яку модель шукаємо і обирали лише ціну по магазинам. У технічних моментах магазин впорався на 5 балів: швидкий зворотній звязок, гарна комунікація, відправка в день замовлення. Телефон приїхав наступного дня. Оригінал, документи надали.
Відповідь представника «TTT.UA»
Доброго дня. Нам приємно, що Ви залишились задоволені роботою нашого магазину. Дякуємо, що знайшли час, щоб залишити Ваш відгук. Будемо раді подальшій співпраці з Вами. Всього найкращого.
yuri2610 рекомендує цей магазин
3 жовтня 2024 р.

Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Black (BHR7118GL), Замовлення №12808097

Замовляв у цьому магазині навушники Xiaomi Redmi 4 Lite чорного кольору. Зв'язалися зі мною за декілька хвилин після заявки. Навушники були у наявності, ціна відповідала тій, що вказана на сайті. Відправку зробили того самого дня під вечір. Загалом покупкою я задоволений і магазин можу рекомендувати.
Відповідь представника «TTT.UA»
Любовь Кучерява не рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Купив: Навушники TWS JBL Tune 235NC Black (JBLT235NCTWSBLK), Замовлення №Товар придбаний у магазин

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Відмовили у поверненні товару через тиждень, без вагомої на те причини ( навушники в належному стані, є упаковка, товарний чек є також у наявності
Відповідь представника «TTT.UA»
Добрий день. Просимо вибачення за доставлені незручності. Хочемо подякувати, що звернули увагу на цю ситуацію. Інформація буде передана керівництву для розгляду та вжиття необхідних заходів щодо покращення якості обслуговування. Будьте ласкаві, надішліть нам на адресу електронної пошти eshop@ttt.ua свій контактний номер телефону, номер замовлення, адресу та дату звернення до магазину, найменування товару, щоб ми змогли розібратися в ситуації, що склалася, і врегулювати. Сподіваємося, що цей інцидент не вплине на Ваше ставлення до компанії загалом. Дякуємо Вам за відгук.
Lyudmila 2908 рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A25 5G 8/256GB Blue-Black (SM-A256BZKH), Замовлення №12509026

Відповідь представника «TTT.UA»
Дякую колективу за професіоналізм,гарний сервіс в обслуговуванні, консультації при виборі товару!
1 жовтня 2024 р. Відповісти
1eo5old рекомендує цей магазин
25 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy M14 4/64GB Dark Blue (SM-M146BDBU), Замовлення №32109001

Хороший сервис, оставила заявку на заказ смартфона, перезвонили в течении 30 мин где то, в этот же день можно было и забрать заказ. Обычно резерв 3 дня, у меня было 5 - попросила. Товар быстро выдали, гарантия на мой товар 2 года там была. Расположение магазина удобное, легко найти, там чисто, просторно и ничего лишнего. Менеджеры быстро обслуживают, вежливые, приветливые, знают свою работу. Дали бесплатно фирменный бумажный пакет, экофрендли, респект:)
Відповідь представника «TTT.UA»
гриша васильков не рекомендує цей магазин
20 серпня 2024 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Samsung VR05R5050WK/EV, Замовлення №372447526540

Сподобалося: наявність, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «TTT.UA»
Шановний споживач. Дякуємо за Ваш коментар, Територія Твоєї Техніки в своїй діяльності плідно дотримується вимог чинного законодавства України. Так, при поверненні Робота-пилососа (далі – Товар, Пристрій) до магазину на Товарі були виявлені сліди використання у вигляді подряпин на кришці корпусу, забруднених щіток, забрудненої зарядної станції та комплектуючих приладь до нього. Вказані вище сліди експлуатації були відображенні відповідно у документі приймання-передачі Товару на гарантійне обслуговування, який в свою чергу був погоджений та підписаний Вами власноруч. Разом з цим, авторизований сервісний центр не підтвердив наявність у Товарі браку або істотного недоліку, що виник з вини виробника або продавця Товару, що підтверджується висновком (актом) авторизованого сервісного центру. Таким чином, ураховуючи не збереження товарного вигляду Пристрою, а також відсутність у ньому браку або істотного недоліку, що виник з вини виробника або продавця Товару, Територія Твоєї Техніки не мала законних підстав для повернення Вам коштів. Окрім цього повідомляємо, що при повторному огляді Пристрою, на ньому не було виявлено жодних деформацій корпусу. Просимо з розумінням поставитись до цієї ситуації. Також інформуємо, що Ваш Пристрій все ще чекає на Вас в магазині.
продали бракований пилосос,нехочуть повертати кошти,і видаляють постійно коментарі,нікому не при яких обставинах не рекомендую цей магазин,краще дорожче ніж в цьому.
21 серпня 2024 р. Відповісти
звернувся до операторів гарячої лінії,вообще адекватно питання не вирішують кажут ,що вони просто оператори і нічого незнають,2 місяці вже ця історія продовжується ні пристроя ні коштів;пробували мені віддати пристрій відремонтований,але с деформованим корпусом,я відмовився і ніби все забули нічого небуло,небажаєте забирати як бажаєте.вот така марка,невідповідают за свій товар,коли придбав распокувал 20 хвилин він в мене дома попрацював,я зрозумів що брак і відніс до магазину,відремонтували по гарантії хоча я був проти,написав заяву на повернення коштів,продавець який прицмав сказав що в сервісно центрі повинні підтвердити що не по моей вине ,він перестав процювати,там підтвердили і ввдремонтували яко би від мого імені,на що я не був згоден.навіщо купувати тоді нові речі в цьому магазині колм вони продають тільки брак.тут репутація коштує 8 тисяч гривень.
22 серпня 2024 р. Відповісти
Ні ви говорите не правду!пвдписав акт прийому я власноруч бо продавець магазину цього вимагала,це по перше,а також я написав заяву на повернення це друге,також повідомляю вам що ви невказали причину поломки,я важаю що ви мені продали бракований прилад,це по трете,як я можу знати бракований пристрій чи ні не скориставшись ним це 4,зараз я додам документи,що після сервісного центру корпус був пошкодженний це по 5,і надайте мені відповідь якщо я не заберу пристрій,як це буде виглядати що ви мене обманули на 8 тисяч гривень?Для споживачів в котре рекомендую не в якому разі не співпроцювати з цим магазином.
23 серпня 2024 р. Відповісти
Показати всі коментарі