Купив: Пульт керування RadioMaster Boxer Radio Controller ELRS M2 (HP0157.0056-M2-BLK), Замовлення №71711
Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000E PRO (2048 Вт·г / 3600 Вт), Замовлення №№71666
Купив: Зарядна станція EcoPlay P2400, Замовлення №71535
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: База мотогарнітури сена 50с, Замовлення №71533
Купив: Екшн-камера DJI Osmo Action 5 Pro Adventure Combo (CP.OS.00000378.01, CP.OS.00000350.01), Замовлення №71299
Купив: Зарядна станція Oukitel BP2000E PRО, Oukitel BP2000E PRO, Замовлення №71109
Купив: Відео шолом для FPV Skyzone Cobra X V4 5.8G LCD (COBRAX5G), Замовлення №70774
Купив: EcoPlay EP2400, Замовлення №70370
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Max (EFDELTA2Max-CN), Замовлення №70670