Купив: Автомобільний відеореєстратор VIOFO A119 V3 с GPS, Замовлення №73355

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 PLUS Детальніше https://motostuff.com.ua/ua/products/oukitel-p2001-plu, Замовлення №13

Купив: Пульт управления для FPV RadioMaster Boxer ExpressLRS (HP0157.0043-M2), Замовлення №73314

Купив: Радіомодуль RadioMaster Зовнішній модуль Radiomaster Bandit ELRS Micro TX 915MHz 1W - радіомодуль для апаратури, Замовлення №73186

Купив: Акумулятори для go pro13, Замовлення №73109

Купив: Відеореєстратор Viofo A229 Pro 4K + 2К з GPS, Замовлення №72991

Купив: Skyzone SKY04X PRO, Замовлення №72869

Купив: Пульт керування RadioMaster Boxer Radio Controller ELRS M2 (HP0157.0056-M2-BLK), Замовлення №72920
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Дрон, Замовлення №72866

Купив: табілізатор Gudsen MOZA AirCross 2 Pro Kit, Замовлення №72907