Купив: Світлодіодна лампа LED Eglo Светодиодная лампа 11545
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Купив: Механизм розетки без заземления, 16А, слон кость, ABB Duro 2300 UC -212
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Лампа розжарення ІСКРА ЛОН 25Вт А55 Е27 прозрачная (Б 230-25)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару
Купив: Лампа LED-564-P 12W 4100K MAXUS E27 2шт; Лампа LED-542 6W 4000K MAXUS Е27; Лампа LED GBL-144 5W 4100, Замовлення №2613
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: LED-462 12W 4100K MAXUS E27, Замовлення №328
Купив: Shneider Electric SDN3100121, Замовлення №2024
Купив: Schneider в асортименті, Замовлення №2052
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: асортимент
Купив: Замовлення №1578
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка
Купив: Вимикач Schneider Electric Asfora 2-кл. білий (EPH0300121), Розетка із заземленням (євророзетка) Schneider Electric Asfora (EPH3100121), Замовлення №142
Купив: Замовлення №980
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка