Купив: Чехол для Google Pixel 4a, Замовлення №52612
Сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Чехол для смартфона STENK Чехол книжка Prime для Samsung Galaxy M20 Черный 62531
Купив: Чохол для мобільного телефону Liberty Чехол-флип для Alcatel Idol 4S Черный, Замовлення №100868
Купив: Обкладинка-підставка для планшета STENK Чехол книжка Evolution для Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 2019 SM-T725 черный 63099, Замовлення №90491
Купив: книжка Stenk Wallet для Apple iPhone Xs Max Чёрный (62949), Замовлення №103863754
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Чехол для мобильного телефона STENK Чехол флип Prime для Samsung Galaxy S6 SM G920F Черный Гладкий, Замовлення №134125699
Хотів купити: Смартфон Philips X586 Black, Замовлення №21384
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Чехол для смартфона STENK Чехол-книжка Handy для Doogee X5 Крокодил коричневый, Замовлення №1381
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару