Відгуки про Комтрейд

offside не рекомендує цей магазин
22 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Keenetic Explorer (KN-1613) — Wi-Fi роутер 802.11ac 2.4/5 ГГц Mesh , Keenetic KN-1112 — Роутер Starter KN-1112, Mesh Wi-Fi N300 300 Мбіт/с 3хLAN 1хWAN

Valeriy5 не рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Хотів купити: Флешка Kingston 64 GB DataTraveler Kyson (DTKN/64GB)

Не рекомендую цей інет-магазин ! Безвідповідально ! Хотів придбати флеш пам?ять Kingston DTKN/64GB, замов (на сайті відображається, як «купити»), під назвою відображається «в наявності». Замовлення зробив ще біля 13 години, підтвердження по е-майл не отримав. Нарешті в ~ 16:30 менеджер Тетяна відгукнулась, щоб повідомити що товару немає і вони зможуть привезти собі в офіс, зі складу тільки на наступний день ~ 18 годині… «Оперативно» і звісно без вибачень.? Репутацію не купиш !
ap6y3x не рекомендує цей магазин
31 серпня 2024 р.

Хотів купити: EcoFlow RIVER 2 Pro

На саті ціна одна, а після замовлення - "Цей товар закінчився, але, він тепер е з новою ціною (на 20% дорожче)". Тобто товар е, але ми краще вам його дорожче будемо продавати.
Відповідь представника «Комтрейд»
доброго дня! вкажіть номер замовлення
Максим зі Львова не рекомендує цей магазин
15 липня 2024 р.

Хотів купити: Акумулятор для ДБЖ Merlion 12V-17Ah (GP12170M5)

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати

Магазин працює через 100% передоплату. Хоча при оформленні замовлення цього не вказують. Шкода, був один з найкращих магазинів. Замовлення №48802.
Відповідь представника «Комтрейд»
доброго дня! вибачаємось за незручності, але зараз великий відсоток людей які замовляють і не забирають товар
Костянтин Орлов рекомендує цей магазин
7 червня 2024 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ LogicPower AGM LPM 12 - 7,2 AH (3863), Замовлення №б/н

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Мій товар по якому перейшов закінчився, тому запропонували заміну і швидко відправили. Дякую.
Відповідь представника «Комтрейд»
дякуємо за відгук! завжди раді допомогти!
vlad krushel рекомендує цей магазин
11 квітня 2024 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Tenda RX9 Pro, Замовлення №261101

Якісно і швидко, рекомендую
дякуємо за відгук!
BaluBig рекомендує цей магазин
17 січня 2024 р.

Купив: Кабель "вита пара" Одескабель КПпВ-ВПЭ (500) 4x2x0,56 305 м (7935046m305), Замовлення №46519

Все пройшло без проблем і швидко. Успіхів цьому продавцю!
Діан рекомендує цей магазин
27 грудня 2023 р.

Купив: ДБЖ безперервної дії (Online) Legrand KEOR LP 3000VA (310158), Замовлення №0000017742

Нічого зайвого не пропонували, ніяких додаткових обслуговувань, гарантій і послуг не пропонували. Швидко обслужили і доставили вчасно товар.
Василиса666 рекомендує цей магазин
27 грудня 2023 р.

Купив: Монтажна шафа настінна CMS UA-MGSWA186B, Замовлення №0000017615

Якщо чесно, то до останнього не вірила, що настынну шафу можна купувати через інтернет і при цьому не мати ніяких проблем. Дякуючи моєму позитивному досвіду співпраці з Комтрейд це для мене стало реальністю. Дякую співробітникам цього магазину і бажаю їм процвітання!
Наталия Казакова рекомендує цей магазин
26 грудня 2023 р.

Купив: Акумулятор Hytera BP2002 — Аккумуляторная батарея 2200 мАч 7.7 В для раций серий HP60X и HP68X, Замовлення №0000017722

Дякую за якість та швидкість. Акумулятор Hytera BP2002 приїхав у строки, встигли забрати та підготувати до роботи вчасно. Також відмічаю роботу консультанта - профі!