Купив: Картридж з фільтруючою завантаженням Aquafilter FCCFE20BB, Замовлення №34396

Купив: Фильтр обратного осмоса Aquafilter H2OO RX-RO5, Замовлення №74036
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Комплект картриджів, постфільтр, мембрана , Замовлення №33717

Купив: Фільтр для води з системою зворотного осмосу Aquafilter ELITE7W-GP, Замовлення №1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Кран Platinum Wasser Modern, Замовлення №31753

Купив: Помпа для зворотного осмосу Kaplya Помпа для обратного осмоса KP-P6005-S, Замовлення №31600
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару

Купив: Насос , Замовлення №23434378

Купив: Накопительный бак Kaplya SPT-45W, Замовлення №31003
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Aquafilter fp3-hj-k1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Фільтр зворотнього осмосу Pallas Enjoy Slim 300 01341
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати