Відгуки про Rolfis

15 Телеканал рекомендує цей магазин
25 жовтня 2022 р.

Купив: Фільтр води UF3012, Замовлення №28303

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Відразу після замовлення відзвонили та відправили товар. Дякую. Рекомендую.
Відповідь представника «Rolfis»
Дякуємо за Ваш відгук та розуміння за неточність у відправці !
Леонид Гриценко рекомендує цей магазин
3 жовтня 2022 р.

Купив: Фильтр Ecosoft

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Rolfis»
Дуже вдячні за Ваш відгук, Леоніде! Нехай добре служить)
Анна Черная рекомендує цей магазин
15 вересня 2022 р.

Купив: Фильтр обратного осмоса Platinum Wasser Ultra 6 PLAT-F-ULTRA6

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Зв'язалися та відправили дуже швидко, ціна приємно низька, ще й фільтри були в подарунок. Однозначно рекомендую
Дякуємо за Ваш відгук!
Дмитрий Юхно рекомендує цей магазин
9 вересня 2022 р.

Купив: Трубки для осмосу

Відповідь представника «Rolfis»
Дуже вдячні за відгук про наш магазин!
Igor Bobrov рекомендує цей магазин
19 травня 2022 р.

Купив: Комплект картриджей Ecosoft 1-2-3 Улучшенный, Замовлення №28660

Заказав комплект в Rolfis, товар был отправлен в тот же день, а на следующий я его уже получил. Качеством доволен, а обслуживанием вдвойне. Учитывая непростую ситуацию с логистикой, магазин сработал на отлично. Рекомендую
Відповідь представника «Rolfis»
Игор, дуже дякуємо за Ваш відгук! Все буде УКРАЇНА!
Денис Калинин рекомендує цей магазин
8 травня 2022 р.

Купив: Проточный фильтр Atlas, Замовлення №28347

Понравилось сотрудничество с этим магазином,быстрый ответ на вопрос о покупке,даже в нерабочее время,детали,консультация и дополнения уточнялись так же быстро по вайберу.Отдельное спасибо Роману :) Рекомендую этот магазин
Відповідь представника «Rolfis»
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
Сергей 777 рекомендує цей магазин
23 квітня 2022 р.

Купив: Обратный осмос Water Filter Standard WFRO-5L-50 PUMP

Товар якісний, ціна приємна. Рекомендую.
Відповідь представника «Rolfis»
Дякуємо за вибір нашого магазину та відгук!
Aleksandr Struk рекомендує цей магазин
13 квітня 2022 р.

Купив: TDS, Замовлення №28216

Сподобалась робота компанії
true_eugene рекомендує цей магазин
13 квітня 2022 р.

Купив: Daefil, Замовлення №28226

Допомогли обрати правильні фільтри для води, швидко доставили, усім задоволений. Круто, що так надійно працюють під час війни.
Artur Chernovol рекомендує цей магазин
31 січня 2022 р.

Купив: Комплект картриджів для фільтра, зворотного осмосу Ecosoft Комплект картриджей для обратного осмоса 1-2-3 (CHV3ECO), Замовлення №27490

Заказывал первый раз. Остался доволен. Все четко. Без нареканий