Купив: Фільтр води UF3012, Замовлення №28303
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Фильтр Ecosoft
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Фильтр обратного осмоса Platinum Wasser Ultra 6 PLAT-F-ULTRA6
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Трубки для осмосу

Купив: Комплект картриджей Ecosoft 1-2-3 Улучшенный, Замовлення №28660

Купив: Проточный фильтр Atlas, Замовлення №28347

Купив: Обратный осмос Water Filter Standard WFRO-5L-50 PUMP

Купив: TDS, Замовлення №28216
Купив: Daefil, Замовлення №28226
Купив: Комплект картриджів для фільтра, зворотного осмосу Ecosoft Комплект картриджей для обратного осмоса 1-2-3 (CHV3ECO), Замовлення №27490