Купив: Картриджи для системы обратного осмоса, Замовлення №26671
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Картридж механічної очистки Aquafilter FCPS1, Вугільний картридж для води Aquafilter FCCBL-G-AB, Замовлення №26700

Купив: Зажимная клипса A4LC-К, Муфта с обратным клапаном KP-CV3344-Q, Муфта A4UС4-W, Замовлення №26740 від 16/12/2021
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару
Не сподобалося: оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Купив: Комплект картриджей Aquafilter “Chlor” 09409, Замовлення №26524

Купив: Картриджи

Купив: Мембрана DOW Filmtec BW60-1812-75, Замовлення №26470
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Картриджи для системы обратного осмоса aquafilter, Замовлення №26412
Купив: Улучшенный годовой комплект Ecosoft + Постфильтр + Минерализатор, Замовлення №26364
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Фильтр обратного осмоса Platinum Wasser Ultra 6 PLAT-F-ULTRA6

Купив: Kaplya kp-ro-l800, Замовлення №25823