Відгуки про Climatronic

pro100 рекомендує цей магазин
12 жовтня 2019 р.

Купив: Gorenje GWH 12 NFEAC

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі

Простий звичайний інтернет магазин. Два роки назад купував у них газову колонку. Три місяці тому довелося обміняти її по гарантії. В чому мені допомагали працівники магазину, і за що їм дякую!
Відповідь представника «Climatronic»
Спасибо за отзыв, мы всегда помогаем людям, даже если они у нас не покупали.
Nata Porhun рекомендує цей магазин
24 лютого 2018 р.

Купив: Котел газовий стандартний Tiberis Cube 24 F

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Покупала газовый котел Tiberis Cube 24 F. Оформили быстро, связали с сервисом. Котлом пользуюсь уже больше 5 месяцев. Все в порядке.
Zanozi рекомендує цей магазин
26 жовтня 2017 р.

Купив: Радіатор опалення DiCalore Standart 500/10

Отлично работают люди. Рекомендую.
Відповідь представника «Climatronic»
Олег спасибо что обратились к нам.
Demir рекомендує цей магазин
16 лютого 2015 р.

Купив:

Купила котел газовий стандартний Immergas EOLO Star 24 3 E.Обслуживание очень культурное.Перезвонили через несколько минут после заказа и в течении 2-х часов доставили.Большое спасибо!
13 січня 2015 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару

С мужем долго не могли определиться какой кондиционер все же стоит приобрести. Менеджер магазина СП-Климат подробно проинструктировал нас и помог все же сделать выбор. Вечером сами же подъехали и забрали, товар был в наличии. Документы оформили быстро. Пользуемся кондеем уже 3 месяца и очень довольны. Приятно когда покупателя ценят.
12 грудня 2014 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

5 листопада 2014 р.

14 жовтня 2014 р.

Купив:

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Очень грамотно проконсультировали, подсказали на что стоит обратить внимание, чем сэкономили кучу времени! Доставили в тот же день, все четко и красиво - отличный сервис, обязательно обращусь еще.