Хотів купити: Комплект обладнання для басейну
Купив: Реактивы для бассейна
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину
Купив: Бассейн Bestway+Химия, Замовлення №104476708
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, асортимент
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: AquaDoctor C-90T 1 кг, Замовлення №100010022
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Басейн каркасний Bestway 56416, Замовлення №100007427
Купив: Дозатор Kokido K787BU/DUC/6P (табл. 38 мм) Утка
Купив: Замовлення №100007285
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Замовлення №100006166
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Бассейн каркасный Bestway 13898, Замовлення №100005820
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Замовлення №100005780
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка