Купив: Зарядний пристрій для геймпада Microsoft Xbox Series Play and Charge Kit (SXW-00002), Замовлення №20114
Купив: Миша Logitech MX Anywhere 3S Graphite (910-006929), Замовлення №19877
Купив: накамерна радіосистема Rode Wireless GO II, Замовлення №19892
Купив: Блоковий конструктор LEGO City Космічний дослідницький всюдихід й інопланетне життя (60431), Замовлення №19934
Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud III Black/Red (727A9AA), Замовлення №20065
Купив: Навушники з мікрофоном Sony WH-CH520 Beige (WHCH520C.CE7), Замовлення №19796
Купив: Тример для бороди і вусів / Тример для тіла (бодігрумер) Philips OneBlade Pro 360 QP6541/15, Замовлення №19880
Купив: Нагрудний датчик пульсу Garmin HRM-Pro Plus (010-13118-00/10), Замовлення №19808
Купив: Мультимедійний проектор Wanbo Mozart 1, Замовлення №19795
Купив: Навушники з мікрофоном JBL Tune 720BT Black (JBLT720BTBLK), Навушники з мікрофоном JBL Tune 720BT Black (JBLT720BTBLK), Замовлення №№19789