Відгуки про APEX | Шини та Диски

wollwelt рекомендує цей магазин
23 вересня 2018 р.

Купив: Nokian Hakkapeliitta R2 205/60 R16 96R XL, Замовлення №1004148

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Сделал заказ в даном интернет-магазине. В целом остался доволен, так как получил свои шины в оговоренный срок и по указанной стоимости. Перед заказом проконсультировался по телефону где получил оветы на все интересующие меня вопросы по поводу шин, доставки и оплаты.
Александр Жуков не рекомендує цей магазин
21 серпня 2018 р.

Хотів купити: Мотошини Michelin Anakee 3 (110/80R19 59H)

Сподобалося: відповідність ціни, видача товару на складі

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару

Оформил заказ, попросили предоплату 10%. Через 18 дней!!! ожидания и обещаний сказали что шины не придут.
Відповідь представника «APEX | Шини та Диски»
День Добрый Александр! Спасибо вам за ваш отзыв и объективную оценку. Мы действительно не смогли обработать ваш заказ в связи с трудностями которые временно вознокли с поставками товара. Мы работаем над этим вопросом и решим в ближайшее время. Приносим вам свои извинения и надеемся на ваше понимание!
Тут проблема не столько с поставкой, сколько с отношением к клиентам. Подозреваю если бы я сам во второй или третий раз не связался с менеджером, то так бы до зимы и прождал шины. Нормальная практика о таких вещах сообщать клиентам, а не оставлять в неведении. Правда, предоплату вернули быстро и без проблем, хоть на этом спасибо.
23 серпня 2018 р. Відповісти
Представник магазину «APEX | Шини та Диски»
Александр, мы полностью с вами согласны. В будущем, если у нас будет такая возможность, хотели бы исправить эту неприятную ситуацию которая сложылась. Еще раз приносим извинения. С ув, интренет-магазин avtoshuz.com.ua
25 серпня 2018 р. Відповісти
sasha рекомендує цей магазин
27 липня 2018 р.

Купив: Літні шини Matador MPS 330 Maxilla 2 (205/70R15 106/104R), Замовлення №1003995

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару

Все добре, товаром та сервісом задоволений. Шини отримав через 2 дні, буду звертатись ще
Максим Опрышко не рекомендує цей магазин
17 квітня 2018 р.

Купив: BRIDGESTONE BATTLE WING 502 150/70 R17 69V, Замовлення №141281639

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Заказывал бескамерную шину - привезли камерку, на шиномонтаже обнаружил через 2 с половиной недели. Сначала при разговоре пытались сослаться на не правильный заказ, после просмотра карты товара предложили заказать ещё раз и оплатить ту что я сразу заказывал. Будьте бдительны! Кстате весть товар под заказ с предоплатой!
4 липня 2017 р.

Купив: Michelin ALPIN A3 155/65 R14 75T, Замовлення №1002730

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка

Шукав якісні європейскі шини для свого автомобіля. Знайомі порадили інтренет-магазин avtoshuz.com.ua. Раніше не наважувався на такі покупки через інтренет, але я поміняв свою домку завдяки avtoshuz.com.ua. Там мені все детально пояснили. Замовлення прийшло вчасно як і домовлялись. Ціна і якість дуже порадувала. Замовляв з предоплтою. Одним словом все на найвищому рівні.
27 грудня 2016 р.

Купив: Nokian wr a3 225/45 r17, Замовлення №1002134

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Хороший магазин. Нужна была одна покрышка, брал по предоплате. Все прошло хорошо. Магазин работает для клиента
Mick_Seven рекомендує цей магазин
7 листопада 2016 р.

Купив: Замовлення №1001925

Магазин зацікавив порівняно низькою ціною, замовив, передзвонили через 2 хвилини, сказали, що шини є і відправити зможуть через 2 дні, я погодився, так як термін не великий. Замовляв шини у середу (02.11), а вже в суботу (05.11) забрав їх з нової пошти. Шинами задоволений, магазином теж. Сподобався сервіс та ціна, звісно При потребі замовлятиму ще. Рекомендую!
8bit рекомендує цей магазин
4 квітня 2016 р.

Купив: DUNLOP SP Sport BluResponse 195/60 R15 88 H, Замовлення №1001382

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Woland не рекомендує цей магазин
4 березня 2016 р.

Хотів купити: BF Goodrich All-Terrain T/A KO 215/70 R16 100R, Замовлення №1001300

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Відповідь представника «APEX | Шини та Диски»
Добрый День Woland! Во первых заказ вами был сделан не в воскресение, а в четверг , это видно на вашей же фотографии с подтверждением заказа, ну а смс с телефона которго нет у нас на сайте, думаю комментировать смысла нет, прочитав ваш отзыв люди сами смогут сделать правильные выводи. Спасибо за ваш отзыв! С ув, команда AVTOSHUZ!
Несомненно. Люди сделают именно правильные выводы. Для этого я и оставил здесь это предостережение.
13 березня 2016 р. Відповісти
9 червня 2015 р.

Купив:

Зробив замовлення в цьому інтернет-магазині по рекомендації друга, залишився задоволений ціною і якістю обслуговування. Рекомендую.