Купив: Кавомолка BOSCH TSM6A013B, Замовлення №Кавомолка BOSCH TSM6A013B
Купив: Мультипіч Philips Airfryer NA231/00, Замовлення №1466511
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Кухонна машина Bosch MUM9B34S27, Замовлення №1466622
Купив: Мультипіч Airfryer MOULINEX EZ505810, Замовлення №1466724
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Електрогриль притискний Tefal OptiGrill Elite GC750D30, Замовлення №11111
Хотів купити: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Samsung Jet 75 VS20B75ADR5, Замовлення №1466589
Не сподобалося: відповідність умов оплати

Купив: Варильна поверхня індуукційна Gorenje GI6432BSCWF, Замовлення №1461697
Купив: Кухонна машина Kenwood Chef XL KVL4100S, Замовлення №1461339