Відгуки про АйТіФрі

Отримав товар через доставку Розетки. Зручно і швидко. Рекомендую
Наталія Сторожук рекомендує цей магазин
2 січня 2026 р.

Купив: Тример PHILIPS MG5931/15 серії 5000 (10-в-1), Замовлення №1402999

Замовляла тример PHILIPS MG5931/15 серії 5000 (10-в-1), дуже швидко зі мною зв'язався консультант, вічливо відповів на всі питання. Сподобалось що не вимагав ніякої передплати та навпаки радив більш вигідні для мене варіанти оплати. Дякую.
Filosof AS рекомендує цей магазин
31 грудня 2025 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) Samsung 20000 mAh 45W Beige (EB-P4520XU), Замовлення №826386

Olena Mykytyn не рекомендує цей магазин
30 грудня 2025 р.

Купив: Іригатор Philips Sonicare Cordless Power Flosser 3000 Black HX3826/33, Замовлення №І103 283

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Телефонувала в магазин, наголосила, що на подарунок і запитувала про терміни. Прийшла відкрита подерта коробка. Відразу зателефонувала в інтернет магазин - трубки не брали, я змушена була терміново купити інший, щоб подарувати. Згодом магазин вийшов на зв?язок,сказав, що жодної відповідальності не несе, повернення неможливе. Повна передоплата була на фізичну карту. Не повторюйте моїх помилок.
Богдан Щерба рекомендує цей магазин

Купив: Кавомашина SIEMENS TE651319RW, Замовлення №1402996

Алена Портная рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Купив: Пилесос ровента, Замовлення №9778956

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Класний магазин все чітко
Jenja Tykhonov рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: продукция Tefal, Термос и термочашка , Замовлення №Номер заказа #1400487

Компания "ITfree" оставила исключительно положительное впечатление. Ассортимент, качественная продукция и доступные цены. Сотрудники вежливые и компетентные, всегда готовы помочь с выбором. Заказ был оформлен и доставлен быстро. Рекомендую как надежного и профессионального продавца.
Hennadiy рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: Набір каструль і сковорідок Tefal Ingenio Emotion L897SA74, Замовлення №1398010

Всё хорошо, отличная работа, спасибо!
MaxQ не рекомендує цей магазин
9 грудня 2025 р.

Хотів купити: Сушка WetAir WFD-K700BSS

Вже не перший раз хочушь щось замовити і завжди пропонують щось інще