Купив: Праска з парою Tefal ULTIMATE PURE FV9845E0, Замовлення №1427960
Купив: Тример PHILIPS MG5931/15 серії 5000 (10-в-1), Замовлення №1402999

Купив: Повербанк (Powerbank) Samsung 20000 mAh 45W Beige (EB-P4520XU), Замовлення №826386
Купив: Іригатор Philips Sonicare Cordless Power Flosser 3000 Black HX3826/33, Замовлення №І103 283
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Мультипіч Philips NA221/00, Замовлення №1417401
Купив: Кавомашина SIEMENS TE651319RW, Замовлення №1402996
Купив: Пилесос ровента, Замовлення №9778956
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, повернення товару
Купив: продукция Tefal, Термос и термочашка , Замовлення №Номер заказа #1400487

Купив: Набір каструль і сковорідок Tefal Ingenio Emotion L897SA74, Замовлення №1398010
Хотів купити: Сушка WetAir WFD-K700BSS