Купив: Мультипіч Tefal Easy Fry Oven & Grill FW501 (FW501815), Замовлення №20871

Купив: Сушка Concept Infra SO4000, Замовлення №20729

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot L10 Ultra, Замовлення №Не помню

Купив: Газова варильна поверхня Bosch PNH6B6B90, Замовлення №20628

Купив: Посудомийна машина Whirlpool WI 3010, Замовлення №45345ё34

Купив: Духовка електрична Gorenje BPSX6747A05BG , Замовлення №20384

Купив: BO6735E05B електро духовка, Замовлення №59000930107195

Купив: Витяжка NK24M1030IB
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Тестомес-миксер Electrolux EK4000

Хотів купити: Варильна поверхня електрична Bosch PIF651FC1E
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відповідність умов оплати